Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtetszett a tanárom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett a tanárom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyetemista lány vagyok, németet tanulok legfőbbképp.

Az egyetemen van egy anyanyelvi német tanár, nálam kb 5 évvel idősebb. Engem nem tanított még, és valószínűleg nem is fog. Magyarul nem tud.

A lényeg, hogy jött szembe velem a folyosón, és egymásra mosolyogtunk. Nekem már akkor nagyon tetszett, de úgy voltam vele, hogy tanár, nem szabad.

Aztán volt órák után egy ilyen előadás külföldi vendégelőadóval, amin a tanárok is részt vettek. Ő is ott volt. Én kicsit késve érkeztem, majd mikor bementem a terembe, rámmosolygott, utánam fordult, és egész előadáson engem nézett. (körben ültünk, így rám látott).

Aztán legközelebb utánam fordult a folyosón.

Barátnőmet tanítja, mondta nekem, hogy nagyon vicces ember, meg nagyon normális, és okos, művelt.

A helyzet az, hogy amióta elhatároztam, hogy közeledek valahogy felé, nem látom a suliban. Engem nem tanít, és 2 hete nem is futok vele össze egész nap.

ŐSzintén, nem tudom, mit kellene tennem. Nagyon oda vagyok érte, ami nem tudom, mennyire jó. Szeretném megismerni, de nem tudom, hogy mit kellene tennem, hogy közelebb kerülhessek hozzá. AZon kívül, hogy nézett, semmi nem történt, egy szót nem beszéltünk, és ugye nem is tanított, tehát azt sem tudja, ki vagyok. Venni akartam fel hozzá órát, de nem engedték, mert az alattam levő évfolyamot tanítja, illetve tart nyelvórát, de azt nem vehettem fel.

Mindegy, szóval mennyire lenne ciki, ha írnék neki emailt? Vagy inkább hagynom kellene? Annyi lyen tanár-diák szerelemről hallani, ami plátói, nyilván most mindenki azt gondolja, hogy jéé, itt egy újabb huszonéves aki eljátsza ezt az egészet, és valahol igazatok is van, de teljesen bele estem, és ez már több, mint egy éve tart.

Nyáron is 3x láttam a városba, tök random helyeken, kb 0% volt az esélye, hogy összefuthatok vele azokon a pontokon.

2019. szept. 28. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szóval támogató válaszokat vársz, hogy cumizhasd a jobb jegyért?
2019. szept. 28. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Ha ő eddig nem kezdeményezett, akkor szerintem neked sem kellene. Azt sem tudod, hogy egyedálló, ugye? Sőt, ha jól értelmezem, még nem is beszéltetek egy szót sem? Akkor ez alapján ami a fejedben él, az egy idealizált kép róla, illetve azon alapulnak, amiket a barátnőd mond róla. Ez nem baj, mert valahol el kell kezdeni az érdeklődést, de szerintem meredek lenne, ha írnál neki direktben.

Esetleg korrepetálás címszó alatt vagy ha valami segítséget kérnél, az úgy más lenne. Nincs valami olyan dolog, amit ő intéz az egyetemen, és ami miatt feltétlen hozzá kellene fordulnod?

Az nem gáz, hogy tanár, ha téged fixen nem fog tanítani sose, de erről győződj meg.

2019. szept. 28. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Az email tenyleg meredek.

Es csak akkor kezdeményezz ha biztos nem fog tanítani, mert másképp kellemetlen lenne a helyzet és etikátlan is.

Az sem biztos hogy ő belemenne.

Szerintem is esetleg korrepetálás miatt keresd meg hogy xy (pl a barátnőd akit ismerhet a tanár) ajánlotta meg hát neki az az anyanyelve stb. (Még ha jól is megy a német esetleg ezzel bepróbálkozhatsz bár valszeg levágná hogy nem azért vagy ott).

2019. szept. 28. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Engem fixen nem fog tanítani, idén vagyok végzős, és ez már biztos. Szabadon választható tárgya sincsen, tehát az is kilőve.

Sajnos ez a baj, hogy nincs semmi olyan, ami miatt írhatnék neki, maximum azt használhatnám ki, hogy anyanyelvi beszélő. De abból vannak többen is az egyetemen.

Szerintem is egy idealizált kép él a fejemben, mégis 1 éve nem tudom kiverni a fejemből.

2019. szept. 28. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
ELTE?
2019. szept. 28. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd max akkor nyelvi korep miatt keresd meg ha kérdi miért, mert a barátnőd ajánlotta (nem art a csajszival is beszélni erről netalántán megkérdezné a pasi tőle:D).

Maximum azt mondja nem vállal és kész. Ha meg igen, akkor ha úgy látod szimpatikus vagy neki elhívod valahova. Ennek is max az a vége hogy nem megy el. Tehát 50-50

2019. szept. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!