Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett a tanárom mit tegyek?
Szóval 17 éves lány vagyok és a suliban tanárváltás volt és egy friss diplomás csaj jött 23 éves nagyon aranyos alacsony és első nap amikor bejött nagyon megfogott az a kis ártatlan arca. Egyfolytába, lehet szerintem félreérthető de furcsa jeleket közvetítünk egymásnak pl: Egymásra bambulunk órán vagy 10mp-ig és közbe ő magyarázza az anyagot de elmosolyodik minden alkalommal. Vagy, hogy az ablaknál ültem és csak így normálisan nézek rá és mondja aranyos hangon, hogy mivan de tényleg olyan kedves lágy hangon :D
Meg pl mindig mellém áll jobb jegyet ad és összekenték a mellemnél tollal a felsőmet pont azt néztem közbe ő bambult rám felnéztem és zavartan egybol elment és másfelé nézett.
Tudom, hogy valamilyen szinten én is tulgondolom a dolgokat de tényleg azt érzem, hogy nagyon nagyon bejön.
(Iskolába kb 1 évre jött mert lehet visszajönnek a gyesről és akkor felesleges lesz.)
Ugye tudod, hogy büntetik az ilyesmit? Elég komolyan.
Szerintem felejtsd el tényleg. Túl bonyolult lenne, ez az egész.
Bocsi, hogy ezt írom.
velem és az egyik tanárommal pont ez a helyzet, igaz én vagyok a lány, ő pedig férfi. nagyon sokszor van nálam is ugy h magyarázza az anyagot és közben folyamatosan a szemembe néz, mikor elmegy mellettem a folyoson akkor is.
ha gondolod irj privatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!