Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szimpátiáról vagy pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpátiáról vagy pedig vonzalomról árulkodnak ezek a jelek amit a tanárom mutat felém?

Figyelt kérdés
Kedvesen néz rám. Párszor elvitt volna a kocsijával iskola után az állomásra, hogy időbe haza tudjak érni. Sokszor megérinti a vállam. Egyszer pedig szorosan a hátamhoz simult miközben segitett nekem az órai feladatban. Zavarban is voltam utána. Rajta viszont nem láttam ezt. Ezek alapján azt gondolnám hogy tetszem neki mint nő, viszont ha a folyosón futok vele össze ott teljesen más velem. Mintha nem is venne észre. Felnőttképzésben veszek részt.
2017. febr. 19. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez már vonzalom egy foka. Tuti, hogy érdeklődik. Pontosabban keresgéli hol van a határ, hogy meddig mehet. Azaz meddig engeded. Itt most ne mint tanár-diákra gondolj, hanem biológiai hím-nőstény vonzalomra.

Szerintem, ha csókot kezdeményeznél

- 1) biztos meglepődne :)

- 2) ha jólesik és benne vagy a játékában, akkor játszhatsz te is

- 3) vagy nyugodtan mond meg neki, hogy kellemetlenül érint téged, de itt fontos hogy tedd hozzá: attól még a közeledése jól esett neked.

3) pont esetén fontos, hogy ne csak ellökd, hanem húzd is vissza "magadra", hogy "attól még jólesett", hogy nehogy később mérgezett levegőben legyetek ketten.

2017. febr. 19. 18:59
 2/4 anonim válasza:
Szerintem izginek találja a szituációt. Egyértelmű, hogy vonzónak talál, ha látja rajtad, h részt veszel a "játékban", jobban beindul. ;) Az ilyen felnőtt képzésre is vonatkozik az hogy illegális amúgy?
2017. febr. 22. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Huu én is akarnék olyan felnőttképzésre járni ahol egy helyes "tanítóbácsival" flörtölgetek. Pontosabban nekem is volt ilyen csak ő neki volt felesége abba meg nem megyek bele..de szerintem érdekled és ha téged is érdekel ő akkor meg tök izgi
2017. febr. 22. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vonzódik hozzád.
2019. jan. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!