Szerintetek a szerelmet meg lehet állapítani a filmekből ismert romantikus módon első látásra, vagy pedig az együttjárás első időszakában inkább még csak vonzalomról lehet beszélni, és a szerelem később alakul ki?
Én így ismertem meg a feleségemet, hogy sokáig hetente csak 2szer találkoztunk (az 50km távolság miatt).
Nagyon hamar éreztük hogy egy hullámhosszon vagyunk, nem kellett hozzá sok idő.(Én 25 voltam Ő 24éves)
Bár esetünkben a beszélgetések javarészt kettesben történtek. Szombaton én mentem hozzá, vasárnap mindig Ő jött hozzám, tehát hétvégén bepótoltuk a hétköznapokat.
Aztán meguntam az utazgatást és megkértem a kezét :)
Szerintem ez jó dolog, és ha már valamit akkor inkább ezt hívnám szerelemnek illetve annak lehetséges kezdetének (bár ezt a szót én rühellem). Nem túl gyakori manapság ez már. De régen állítólag be voltak tartva ezek a lépcsőfokok és nem hinném, hogy véletlenül működött ez így. De most a modern ember azt hiszi mindent jobban tud, mint régen az elődei és , hogy azok tudatlanságból voltak olyan lassúak, pedig "lassan járj tovább érsz" nem hasra ütős szöveg.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!