Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után alakul ki a szerelem?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 01:00
2/12 anonim válasza:
1 hét 13,5 óra és 38 perc 11 másodperc
4/12 A kérdező kommentje:
úgy értettem nálatok mennyi idő volt. vagy pl, ha mondjuk fél évig nem lesz szerelmes az ember, akkor van értelme egy ilyen kapcsolatnak?
2013. jún. 17. 01:05
5/12 anonim válasza:
nem jövök össze olyannal, akibe nem vagyok az
6/12 anonim válasza:
Ez nem idő kérdése, vagy meg van az elő pillanattól az a bizonyos vmi, vagy nincs :)
Hiába fogsz várni h na majd hátha, nem lesz jobb hidd el.
7/12 anonim válasza:
Valtozo, vagy egybol, vagy csak par het, honap mulva. 6 honap az mar eleg sok, ki kellett volna alakulnia.
9/12 anonim válasza:
Szerintem bizonyos fokú érzéseknek kell lenni a legelejétől kezdve. És itt nem a testi vonzalomra gondolok, bár az is fontos, nyilván. Ha a megismerkedés pillanatában megkedveled a másikat, akkor szerintem hamar ki kell alakulnia. Pár hét, és érzed, hogy ez bizony szerelem :)
10/12 anonim válasza:
"nem jövök össze olyannal, akibe nem vagyok az"
Te minden kapcsolatodat szerelemmel kezdted? Azért ez nem megy ilyen könnyen.Szikra van,meg kedveled a másikat,és szépen lassan kialakul a szerelem. Van akinél 2 hét,van akinél 2 hónap,nem lehet meghatározni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!