Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tulajdonképpen miként alakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miként alakul ki a szerelem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy részleteiben... Mert a külső vonzódás az sokat segíthet, de végül is a nélkül is létrejöhet szerintem. És a belső alapján, van akivel nagyon sokat beszélsz, mindent megosztasz, egyet értetek, és mégsem szeretsz bele, másba meg már felületesebb ismeretség után is beleszeretsz.

2013. máj. 18. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Fajfentartó ösztön lép életbe minden esetben ,csak az évezredek folyamán ez az ösztön is elkorcsosult és ez a satnya kis maradék a "szerelem"
2013. máj. 18. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
mindenkiben máshogy és más miatt. ez a dolog is személyiségfüggő
2013. máj. 18. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféleképpen.

A legutóbbi nagyobb szerelem nagyjából úgy volt, hogy sokat chateltem egy lánnyal (külföldi volt, csaj nagyon ritkán jöhetett magyarországra). Láttam róla képet, meg webcamoztunk is, és egyáltalán nem jött be külsőre. De szép lassan azt vettem észre, hogy egyszerűen jobb kedvem lesz, ha csak rámír. Úgy feldobta a napomat, ha csak beszélhettem vele. Aztán mikor nagy nehezen talákoztunk, már teljesen beleestem mint részeg csöves a pöcegödörbe.

A mostani meg kb úgy alakult, hogy baráti társaság lévén ismertem meg egy lányt. Szép volt, de kb ennyi, meg aztán nem felejtette el két percenként a barátját emlegetni. Nos, mivel úriember volnék (vagy akarok lenni), és amúgy is tudom, hogy nem illünk össze, hamar kiadtam magamnak az ultimátumot: "Ez az XY egy szép, kedves lány, de csak barát. Tehát ismételd utánam: Nem zúgsz bele az aranyos lányba. Nem zúgsz bele az aranyos lányba. Nem zúgsz..."

Azonban az én esetemben mi sem lehetne természetesebb, hogy a második talinál - ami meglehetősen kínos volt, mivel ama nagyérdemű barátját is hozta, akit mintegy férfiasságát bizonyítva, le sem lehetett vakarni a csajról, azt vártam, mikor hágja már meg a legközelebbi kapuajban - szóval mondanom sem kell, mint a pöcegödörbe...

Jelenleg szívom a fogam, hogy mihamarabb felszálljon a rózsaszín köd, még mielőtt a lány bármit is megsejtene.

Szóval ilyen a szerelem. Jöhet szép lágyan, mint a nyári szellő, és lehet gyors, pusztító, mint a hegyi orkán...

2013. máj. 19. 00:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Előző, nagyon köszönöm a részletes beszámolót.

Én is most kb olyan helyzetbe vagyok, mint a te első sztorid...

2013. máj. 19. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
van amikor több hónap alatt alakul ki,máskor meg szinte azonnal,de olyan is van,hogy észre sem vesszük,hogy mikor történhetett meg.:) te is most szerelmes vagy?
2013. máj. 19. 00:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Most... nem hiszem, hogy szerelmes vagyok, de néha rám tör egy olyasmi érzés... nem tudom... :D
2013. máj. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!