Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki nem sportol, nincsenek nagyon hobbijai?

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha sakkozna és hímezne, akkor kipipálva. :-D Nem hiszem, hogy ezen múlik, miért ne járna vele bárki is!
2019. okt. 10. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, ettől még sosem éreztem úgy, hogy kevesebb lennék másoknál. Mindenki mással tölti a szabadidejét.
2019. okt. 10. 18:38
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Mi közöd neked ahhoz hogy van eee hobbija,mi van akkor ha noncs?Mikor pedig vsaládod lesz örülsz ha fél órát le tidsz ülni úgy hogy senki nem szólongat és semmi dolgod nemhogy sportolni járjál.Amúgy mi közöd neked ahhoz hogy sportol e vagy nem.Sosem hallottam még férfit ilyen szempontok szerint válogatni, bár szerintem te valami 20 éves srác vagy.Egy nő legyen jó feleség és jó anya.Ennyi az elvárás.
2019. okt. 10. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Alkoholt iszik, zenét hallgat, TV-t néz, rejtvényt fejt, takarítgat, telefonos játékokkal játszik, hétvégén délután kel fel, pisál-kakál, néha fürdik és tiszta ruhát is húz. Munka után egyből felkapja a pizsamáját, és fetreng az ágyban. Időnként elmegy boltba, mert már kong a hűtő az ürességtől. Főzési tudománya kimerül a Smack levesben, és a virsli mikrohullámú sütőben történő felhevítésében.
2019. okt. 10. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14 Mondjuk ez már igénytelenség.Az én párom sem egy konyhatündér de rendszeresen főz amit tud naponta 2-szer fürdik, tiszta ruhákba jár.
2019. okt. 10. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérdés? Kötelezőnek kell lennie hogy érdekelje valami komolyabban?

Szerintem ennek semmi köze nincs egy kapcsolat minőségében.

Egyébként meg csináljatok valamit közösen.

Amúgy meg de jó is tud lenni az az édes kis semmittevés is. Próbáld ki. Nem kell mindíg felhúzva lenni.

2019. okt. 10. 20:12
 17/21 A kérdező kommentje:
14-es, ismersz ilyet?
2019. okt. 10. 20:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Én sem sportolok. Lenne más program. Ez egyáltalán nem kizáró ok, hogy se sport se hobbi.

48Ffi

2019. okt. 10. 20:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, járnék ilyen nővel.
2019. okt. 10. 22:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kitalálnék közös programokat.
2019. okt. 11. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!