Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek nincsenek nagy igényei?
Például nem vásárol össze mindenfélét, hanem inkább megtakarítja a pénzét?
Nem vásárol rengeteg ruhát, amit pedig megvesz azt hordja 3-4 évig gond nélkül, mivel jó állapotban tartja. Ha ruhát vesz akkor nem a legmárkásabbakat, legdrágábbakat veszi.
Nem vásárol magának autót mivel a fenntartási költségei magasak, illetve egészségesebb alternatívák is vannak.
Eljár edzeni, hogy egészségét megőrizze.
Nincs szüksége nagy baráti körre, csak 1-2 barátja van és ez elég is neki.
Nem érzi szükségét, hogy minden hétvégén elmenjen partizni, bulizni, hanem elég neki 2-3 havonta is.
Nem érzi szükségét annak, hogy minden adandó alkalommal nagy bulit csapjon, például szülinapi buli.
Viszont szeret utazni és megismerni új tájakat, kultúrákat.
Bent tud ülni a házban több hétig is...nyilván munkát, bevásárlást leszámítva.
Nem egymást keressük, ennyi a véleményem. Kismillió hasonló boldogtalan embert látok nap mint nap, aki annyival többnek hiszi magát mert nem költ semmi olyanra ami egy kis élvezetet vinne az életébe.
Nem én vagyok a pénzért, a pénz van értem. Azért van, hogy használjam. Az emberek többsége csak félrerak és félrerak és megtakarít, de egyszerűen nincsen mire. Annyit csinálnak, hogy nem vesznek meg persze több "fölösleges" dolgot, helyette megvesznek egy nagyobb, drágább fölösleges dolgot. Ennek mi értelme van? Minek kuporgatni a pénzt, ha nincs is mire elkölteni később?
Nem szeretem azokat az embereket, akik valami kamuerkölcs miatt nemet mondanak az életre. Nem ismerek náluk boldogtalanabb embereket. Persze motiválja őket a tudat, hogy ők annyival jobbak emiatt másoknál. Csak amikor rájönnek, hogy ez nem így van jön a koppanás. Az élet az élményekről szól, ahogy egy kapcsolat is. És ez nem kidobott pénz.
Ezzel így nem lenne bajom két dolgot kivételével.
Az egyik, ne zavarjon az én autóm, a másik, nem fogok hetekig a házban, lakásban lenni. Minden héten 1-2 alkalommal szervezünk programokat (fürdés, koncert, színház,kiállítás...)
2, Nem biztos, hogy boldogtalanok.
Én legalábbis nem érzem magam annak. A márkás ruháktól nem lettem boldogabb (vannak, de használtan vettem), ahogy a féktelen bulizás se vonzott soha.
Ez nem jelenti azt, hogy nincs igényem semmire, vagy nincs életem.
Járunk étterembe, járunk kikapcsolódni (nem csak bulizással lehet), van, hogy egy egész hónapra elutazunk nyaralni.
1-es voltam
Ez helyzetfüggő.
Ha lakásra gyűjtesz, annak van értelme. De ha csak azért spórolsz, hogy spórolj, annak semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!