Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek nincsenek nagy igényei?

Figyelt kérdés

Például nem vásárol össze mindenfélét, hanem inkább megtakarítja a pénzét?

Nem vásárol rengeteg ruhát, amit pedig megvesz azt hordja 3-4 évig gond nélkül, mivel jó állapotban tartja. Ha ruhát vesz akkor nem a legmárkásabbakat, legdrágábbakat veszi.

Nem vásárol magának autót mivel a fenntartási költségei magasak, illetve egészségesebb alternatívák is vannak.

Eljár edzeni, hogy egészségét megőrizze.

Nincs szüksége nagy baráti körre, csak 1-2 barátja van és ez elég is neki.

Nem érzi szükségét, hogy minden hétvégén elmenjen partizni, bulizni, hanem elég neki 2-3 havonta is.

Nem érzi szükségét annak, hogy minden adandó alkalommal nagy bulit csapjon, például szülinapi buli.

Viszont szeret utazni és megismerni új tájakat, kultúrákat.

Bent tud ülni a házban több hétig is...nyilván munkát, bevásárlást leszámítva.

2019. ápr. 28. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
A jó bombázó nők nem szeretik az otthon ülő férfiakat pörgés kell nekik
2019. ápr. 28. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok.

Én igazából 3 dologra gyűjtöttem pénzt és költöttem is, a saját lakásomra, társasjátékokra és számítógépes dolgokra. Ezek szórakoztatnak és a baráti köröm is ehhez köthető leginkább. Ez talán a kevésbé fontos, de nekem jó érzést adnak.

Költök egészségmegőrzésre, mint orvos, vitamin és sport, de a márkás ruhák vagy ilyesmi az teljesen hidegen hagy. Irodai ruházatra költök, ami szép, elegáns, tiszta, vasalt, stb de egyszerű márkásak semmi drága dolog.

Párom is ilyen, és mi szerintem jól elvagyunk így.

N

2019. ápr. 28. 18:26
 13/13 A kérdező kommentje:

11

Na jó de most bombázóra pályázni az olyan mintha magadat lőnéd lábon.

Az olyan tipikus bombázók egyértelműen magasabb körökben forognak, híresség veszik körül őket, vagyonosok, üzletemberek. Nyilván ők falják az életet hozzám képest.

Én nem vagyok olyan energiadús, időre van szükségem a feltöltődéshez még az ilyen személyeknek mintha sosem merülne le az aksi. Én nem is értem ezt. Teljesen más dimenzió.

Ezért a kérdésem nyilván a hétköznapibb, “normálisabb lányoknak volt intézve.

2019. ápr. 28. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!