Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek össze vele? Hová jártok csajok?
Figyelt kérdés
Adott a csaj meg én. Tetszik és talán a szimpátia kölcsönös. Viszont nem tudok szóba elegyedni vele.. Dolgozik, hazamegy. Edzeni, ilyesmi nem jár. Boltba se nagyon. Szerintetek hogy tudnák vele szóba elegyedni ?2019. okt. 9. 21:06
2/4 A kérdező kommentje:
Face lehet hogy jó lenne, de én személyesen szeretném..
2019. okt. 9. 21:15
3/4 anonim válasza:
Azért mert edzeni nem jár,gondolom vannak barátnői akikkel eljár néha ide-oda.Azt mondod szerinted kölcsönös a szipmátia, akkor már találkoztatok,szóval ha legközelebb látod valahol menj oda hozzá és hívd el kávézni.Ha meg nem kávézik moziba.Nálam legalábbis biztos egy jó pont lenne ha nem facebookon nyomulnál..
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a régi munkahelyén párszor találkoztam vele, de csak felszinesen. Aztán párszor ha látom autóba, akkor néha összeakad a tekintetünk. Sajnos sehová nem jár, lévén itt vidéken egyáltalán nincs szórakozóhely.
2019. okt. 9. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!