Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek össze vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek össze vele? Hová jártok csajok?

Figyelt kérdés
Adott a csaj meg én. Tetszik és talán a szimpátia kölcsönös. Viszont nem tudok szóba elegyedni vele.. Dolgozik, hazamegy. Edzeni, ilyesmi nem jár. Boltba se nagyon. Szerintetek hogy tudnák vele szóba elegyedni ?

2019. okt. 9. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

TudnÉk.

Facebook?

2019. okt. 9. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Face lehet hogy jó lenne, de én személyesen szeretném..
2019. okt. 9. 21:15
 3/4 anonim válasza:
Azért mert edzeni nem jár,gondolom vannak barátnői akikkel eljár néha ide-oda.Azt mondod szerinted kölcsönös a szipmátia, akkor már találkoztatok,szóval ha legközelebb látod valahol menj oda hozzá és hívd el kávézni.Ha meg nem kávézik moziba.Nálam legalábbis biztos egy jó pont lenne ha nem facebookon nyomulnál..
2019. okt. 9. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a régi munkahelyén párszor találkoztam vele, de csak felszinesen. Aztán párszor ha látom autóba, akkor néha összeakad a tekintetünk. Sajnos sehová nem jár, lévén itt vidéken egyáltalán nincs szórakozóhely.
2019. okt. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!