Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt?
Fiúkra, lányokra egyaránt vonatkozik, mert szerintem mindkét nem körében egyre gyakoribb ez a viselkedés. Szóval mi van veletek emberek?! Miért nem lehet egy-két szót odadobni a másik félnek, akivel ismerkedtek, hogy "bocs de mégse érzem a dolgot, hagyjuk" ?
Randiztok, találkoztatok egyszer/párszor és nem lehet őszintén megmondani a másiknak egyenesen, hogy nem érdekelsz annyira mégsem?
Ez azért az ismerkedős szakaszban annyira nem vészes még. Sőt minden normális ember megérti. Miért kell gerintelen, gyáva szarnak lenni?
De most komolyan.. inkább eltűntök, mint szürke szamár a ködben egy szó nélkül. Ez csak engem zavar? Van egy első látásra intelligens, értelmes felnőtt férfi, diplomás ( tehát azért nem egy suttyó) és a második randi után (itt még nem volt szex) eltűnik a Föld felszínéről is. Ezért jártatok suliba? Hogy ilyen degeneráltak legyeketek? Ez nőkre is igaz, fordítva is hallottam már sztorikat.
A diplomához úgy látszik a gerinc meg agy màr nem jàr...
Tényleg miért nehéz azt mondani a randidnak a tali végén, hogy bocsi de ez nem fog működni úgy érzem, de azért jól éreztem magam, szia. Ennyi. Ez azért nem atomfizika. Ha annyi közgáz szakot eltudtok végezni, már csak menne ez is.
Nincs ezzel gond szerintem, csak egy ujabb megerosites, hogy miert is lett volna ilyen gerinctelen alakkal osszejonni. Nyilvan nem esik jol senkinek, de bankodni sem erdemes rajta. El tudnad kepzelni, hogy mi lett volna, ha osszejossz egy ilyennel? Katasztrofa. Ez nem rolad allit ki bizonyitvanyt, hanem rola. Gondolj ugy ra, hogy te ennel jobb ember vagy, es jobbat erdemelsz, mint o volt. Nem tudott felnoni hozzad.
Tovabb kell lepni, meg egy csomo emberrel kell talalkoznod, mire megfogod azt, akit kerestel.
43F
Legutóbbi pár félresikerült randim után elég alaposan kiosztottam, hogy miért nem akarom ezt az egészet, tehát a lelkiismeretem nyugodt, hiszen őszinte voltam... Az eredmény: a randi partner értetlenkedése, mintha nem akarná felfogni vagy meghallani amit mondok, tovább tolja a saját süketeléseit, hogy szerinte folytatnunk kéne, miközben én egyértelműen közöltem, hogy nem akarom.
Valamennyire egyetértek abban, hogy 1-2 szót oda lehet dobni a másik félnek egy rossz randi után, ha ő felkeresett.. de ne várjon magyarázkodást, ne indítson vitát ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!