Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők miért csináljátok ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért csináljátok ezt? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Netes ismerkedésnél úgy indul az egész, hogy irkáltok az adott férfival, aztán telefonálgatás ezerrel úgy egy hétig minden nap, több órát. Ezután jön a személyes találkozó, ahol végül a férfi ágyában köttök ki. Azt gondoljátok telefonon keresztül, meg chateléssel megismeritek az illetőt, hogy ekkora bizalmat szavaztok neki?

Természetesen az együtt töltött este után már legtöbb esetben nem lesz több tali, mert a férfi csak ennyit akart. Miért vagytok ennyire...nem is tudom hogy fejezzem ki magam...buták?

2018. nov. 23. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy több sebből vérzik az egész gondolatmeneted.

1. Függ a napi több órás beszélgetés minőségétől, tartalmasságától, mélységétől az, hogy egy ember mennyi bizalmat szavaz meg egy másiknak, vagy mennyire érzi úgy, hogy megismerte.

2. Miért lenne általános tendencia, hogy első randin már szex van? Pont, hogy ez a ritkább.

3. Itt is leírta már sok férfi, hogy alakul, ahogy alakul; az, hogy viszonylag rövid idő után lefekszik velük a nő, jelenthet simán csak annyit, hogy működik közöttük a vonzalom, nem ez alapján fogják eldönteni, hogy milyen távra terveznek vele.

2018. nov. 23. 01:32
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Érdekes amit a bizalomról írtál első, mert volt olyan is amilyet a kérdező írt (csak ott a csaj nem akart folytatást), és olyan is, akinek mivel szimpatikusnak talált egy óra chat után és szabad is voltam a pár napban, "randit" kértem (kV süti meghívás volt, mert amúgy is volt arra dolgom), azt mondta, hogy neki pár hét kell, hogy bizalmat szavazzon. :D Összegezve rákérdeztem, hogy most akkor jól értem, hogy azt akarja, hogy beszélgessek vele hetekig chaten, miközben szimpatikus vagyok neki, hogy ugyan ezt csináljuk fél órát nyilvános helyen és személyesen. Igenlő választ kaptam, pofám leszakadt, elnézést kértem, hogy nekem erre nincs időm és elbúcsúztam.

Nem tudod mennyit agyaltam rajta hiába, hogy ez miért volt!!! :D

Van ilyen is olyan is kérdező. Meg furcsák is. :D

32/f

2018. nov. 23. 01:51
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező te hány éves vagy? Nem tudom elképzelni, hogy 25 feletti emberek egy héten keresztül órákon át telefonálnának valakivel, akit még soha nem láttak. Ha meg annál fiatalabbak, akkor meg nem szexelnek az első randin.
2018. nov. 23. 01:52
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ezt az állandó rinyálást már tényleg nem értem...Amúgy meg miért nem annak örülsz h tudsz esetleg vele miről beszélgetni heteken keresztül...és nem a dög unalmas tő mondatokat kapod válasznak...Ha meg egyből talizni akarnak akkor milyen dögök a nők h nem hagyják h megismerd őket mielőtt randiznátok.Kb olyan mint ha szét rakja a lábát neked akkor qrva..ha nem akkor meg csak kihasznált és a pénzedre hajt..+frigid pcsa.És mi lenne akkor ha végre nem siránkoznátok hanem döntést hoztok?Kicsit dumcsizol vele elhívod randira..hanem jön max még egy kicsit dumcsizol vele elhívod ha 2jára sem akkor szevasz.vagy már az első jaj ne haragudj de nagyon el vagyok havazva és egyéb szöveg utána megy a levesbe.
2018. nov. 23. 03:43
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Tudjuk, tudjuk, a nőknek a szex megalázás, kihasználás, és sírva kell bánkódni, ha nem veszi feleségül az első férfi, akivel életében szexelt.

Arról szó sem lehet, hogy egy nő is azért szexel, mert élvezi, mert ebben az esetben egy utolsó büdös ku.rva.

Aztán jössz te is sírni, miután elvettél egy "tisztességes úrilànyt", hogy az elmúlt 10 évben 5 alkalommal dugtatok, és jogos-e, ha alkalmi szexpartnereket keresel.

Így kell ezt csinálni! Időben selejtezzétek ki azokat, akik szeretnek is dugni, nem csak elviselik és jutalomfalatkènt osztanak puncit.

2018. nov. 23. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem csinálok ilyet, miért általánosítasz? Sose kötöttem ki a férfi ágyában az első személyes találkozón.
2018. nov. 23. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem vert már át férfi aki csak szexet akart úgy, hogy kb. majdnem 1,5 hónapig ismerkedtünk, volt vagy 8-10 személyes randink és a végén az első ottalvás (és szex) után tűnt el, dobott, pedig akkorra már teljesen belé voltam zúgva. Azt sosem felejtem el. Azóta nekem teljesen mindegy hogy 1. randin vagy 5. randin van szex, mert rájöttem a szex húzásával nem tudom befolyásolni, hogy kiszűrjem a csak szexet akarókat. Akkor van szex amikor én is kívánom és a férfi is elég tökös hogy kezdeményezze.
2018. nov. 23. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Amiért ti férfiak... Hogy is fejezzem ki magam... Szemetek?
2018. nov. 23. 17:47
 9/9 The pale emperor ***** válasza:
69%

Ugyanúgy sok a buta nő mint a buta férfi. Úgy kell mondani, hogy sok a buta ember.

Egy okos nő tudja, hogy ha első találkozáskor lefekszik a férfival annak nem lesz nagy jövője. Persze vannak párját ritkító esetek meg ilyen-olyan szélsőségek...nyilván.

Én nem tartom magam egy hülye embernek szóval ha valakivel az első személyes találkozón lefeküdtem azzal nagyjából annyi is volt a tervem.

Így nem számított, hogy utana mit is gondol rólam.

Sok nőnek fingja incs, hogy a joy magazin vagy a cosmo tanácsaira hallgasson, a legrosszabb az amikor egy buta liba saját magára hallgat. Anyway...Vannak ilyen nők, olyan nők. De uraim, ha tisztességesen közeledtek hogyan köthettek ki az ágyban? :D

2018. nov. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!