Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexkapcsolatban voltunk de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban voltunk de most randira akartam hívni akkor miért utasított vissza?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatban voltunk, de neki kapcsolat kellett, ezért dobott. Viszont annyira hiányzik vele a szex és rájöttem, hogy tök jófej! Elhívtam ma randira, de nemet mondott!! Pedig jó pasinak tart. Mit rontottam el?
2019. okt. 5. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled akar kapcsolatot, ezek alapján a puzzle darabok alapján.
2019. okt. 5. 22:06
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Azt rontottad el, hogy van nálad egy jobb pasi.
2019. okt. 5. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Úgy gondolja még mindig csak szexre kellene neked
2019. okt. 5. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem akar többet magának fájdalmat okozni azzal, h te csak szexelni akarsz vele, mikor ő már kapcsolatot szeretne tőled.
2019. okt. 5. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Mert sejti, hogy azért kepesztesz első sorban, mert oda az ingyenpuni... nem azért, mert tényleg beleszerettél volna. Az meg azért megalázó egy nőnek, aki tényleg komoly kapcsolatot akar.
2019. okt. 5. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Dugni jó voltál. Komoly kapcsolatra inkább egy balekot keresnek. Legalább is körülöttem ezt látom. Aki tetszik, azzal a pár férfival összejárnak dugni, mikor ez csendesedik, kinéznek egy balekot, aki mellet elvannak.

Legtöbb esetben akivel jó dugni, az nem jó nekik kapcsolatra.

2019. okt. 5. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Azt hiszi, h csak a szex miatt akarsz vele randizni...
2019. okt. 5. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Igen, ez lehet amit az előttem hozzászóló írt.

Írj neki, beszélj vele, hogy nem a szex miatt kerested, hanem mert hiányzik a mosolya és szeretnél vele komolyabb kapcsolatot. Ha nemet mond akkor is úgy érzed hogy neki tudnia kell róla hogy neked sokkal többet jelent mint amit ő gondol.

Aztán hagyj időt neki és ne mutatkozz más csajokkal egy ideig.

2019. okt. 5. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert átlát a szitán.
2019. okt. 6. 07:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert szexelni mindenki tud, de van olyan, amit nem lát benned. Ez van.
2019. okt. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!