Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket hogy érintene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogy érintene ha a 20-on éves barátnőtök havi 600-800 ezret keresne havonta? Zavarna?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is!
2019. okt. 5. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát kicsit minden képp zavaró lenne! Főleg ugy hogy még te tanulsz! pl ünnepekkor vagy évfordulókkor vagy bármi egyéb alkalom folyamán...

Nem azert mert hu ő most többet keres azt en meg nagy férfi vagyok...

Hanem azert mert nem tudok semmi olyant meg venni neki pl egy különleges alkalomra amit ő ne tudna magának bármelyik nap meg venni... 😪😓😓 jo persze 1 50-60 ezres parfüm ek vagy egy arany láncnak gyemanttal biztos örülne de ez is olyan hogy ő magának bármelyik nap meg tudna venni.... (annyival zavarna hogy lehet nem örülne annak amit én meg tudok adni neki... még!)

20F

Nem tom 20-on eves lányok ti ehhez mit szóltok akik kb ennyit kerestek?

(Nem poenbol írom mert tudom hogy vannak lányok/nők akik ilyen fiatalon ennyit keresnek!)

2019. okt. 7. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!