Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket hogyan érintene, ha a legelső barátnőtök kimenne külföldre?
Én hasonló helyzetben vagyok. Csak a másik oldalon. Fél éve szakítottam a barátommal, és most február óta külföldön vagyok fél évre. Barátok vagyunk, vagyis néha kommunikálunk, és érdekli hogy mi van velem, de neki lett azóta egy nem túl komoly kapcsolata, nekem viszont nem volt semmi. Nem tudom hogy mit érez most, de szerintem nem nagyon zavarja, hogy külföldön vagyok, mert elvan a másik csajjal.
21 l
Igazából én nem írok rá. Ha ráírnék bizonyára elbeszélgetne meg elhülyülne velem. Úgy volt, hogy most hétvégén találkozunk, úgy éreztem, van esélyem nála. Majd a hétvégét visszamondta, mert el van havazva az iskolával (amit el is hiszek neki). Illetve úgy volt, hogy egész áprilisban segítek neki tanulni, azt is visszamondta, ugyanezért, hogy kezd besokallni a teendőkkel.
Ezután kérdeztem rá, hogy mi haladhatunk-e még valamerre, vagy csak barát, erre írta, hogy csak barát.
Én meg próbálom felejteni, és talán érdekelné, és szeretné, ha elmondanám, hogy kimegyek, de most sértettnek érzem magam. Egyrészt a csak barát miatt, hónapokig hitegetett, bár lehet ő sem tudja mit érez. Másrészt én segíteni akartam neki, szakterületem az, amiből ő vizsgázni fog év végén, mégsem kell a segítségem, megoldja maga.
Ezért nem áll szándékomban elmondani neki, sem ráírni, sem semmilyen kommunikációt kezdeményezni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!