Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rájöttem, hogy ami kapcsolatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy ami kapcsolatnak indult, mégse lesz az, hogyan beszéljem ezt meg?

Figyelt kérdés

Az elso pár találkozó utân azt mondta, hogy komolyak a szándékai, azonban az elmúlt hetekben csak szex volt köztünk. Mindketten el vagyunk foglalva, de ezt megalázónak érzem, hogy csak ennyit érek. Személyesen kéne felvetnem a problémámat? Az illeto januárban elutazik pár hónapra külfödre, ezt tudtam is, de azért máshogy gondoltam ezt az idoszakot.

20L

2019. okt. 5. 09:47
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem elmondhatod neki online is, hogy ez neked nem smakkol.

De szerintem ezt ő így is tervezte, nem?

Az utazása már jó ideje ismert infó, igaz?

2019. okt. 5. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szex helyett mondjuk beszélgetni is lehetne. Te is hibás vagy, minek mész bele? Igen, személyesen kéne felvetned a problémát.
2019. okt. 5. 09:57
 3/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
20%

"Rájöttem, hogy ami kapcsolatnak indult..."

Kapcsolatnak indulónak hitt szex. 😂

Jól van, nem csalódtam, tényleg el van cseszve ez az egész világ. Úgy látszik, nektek nőknek tényleg erre van igényetek...

2019. okt. 5. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Mondani bármit lehet. Azt kell nézni mit csinál, nem amit mond. Inkább úgy tűnik beadta ezt a komoly szándék dumát, hogy legyen szex. Mondd meg neki személyesen mivel van gondod. Mondjuk az is biztos, hogy tudott már rég az utazásról. Ha most "időhiány" miatt csak szex van, januártól pár hónapot meg elutazik, akkor azt hogyan viseli majd egy kb 3 hónapos "kapcsolat"? Leginkább sehogy. Szerintem elég egyértelmű, hogy mit tervezett veled.
2019. okt. 5. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A nők nagyobb része, ilyen duma nélkül nem szexel.

Az ember kénytelen egy körítést tenni a szexkapcsolat köré.

Ezt te is megkaptad.

2019. okt. 5. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen helyzetben szóltam,hogy ha komoly kapcsolatot szeretne velem,akkor szánjunk másra is időt,ne csak a szexre. Jött a szöveg utána,hogy most csak ez fér bele,blabla. Hagytam a francba a fiút,pedig tökre szerelmes lettem belé.

Utólag visszagondolva nagyon gyerekes volt a részéről,hogy így játszott velem,mivel 0 tapasztalattal a hátam mögött ittam a szavait.

2019. okt. 5. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben online is lehet. Nem fogja földhöz vágni, mert úgyse tervezett komolyat, ha csak szexeltetek.
2019. okt. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!