Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora jövője lehet egy ilyen kapcsolatnak?
Akárhogy magyarázod, az értelmi szintedet be fogják lőni 16 évesre. Sajnálom.
32/f
nem tudom javítsatok ki de ezt a törvény bünteti!
és etikailag sem elfogadható
akárhogy akarod bemagyarázni a csaj 16 éves a felnőtt férfi meg 29 éves....
és igen minden lány azt hiszi hogy érettebb a koránál de nem!
jövője egyrészt a törvény csak akkor fogja engedélyezni ha a lány beölti a 18-at de akkor sem lenne nagyon működőképes a lány még csak 18 lesz de a pasi már 31-32 és ha ő gyereket akar majd? pár éven belül nem hiszem a csaj nagyon akarna majd.... na meg a mentalitás miután jo pár alkalommal a férfi le varrja megunja és azt veszi majd észre hogy a lány akivel együtt van ugy viselkedik mint egy hisztis kislány (ami igaz)
a lány meg majd azt veszi észre hogy olyan mint ha az apjával jött volna össze
egyrészt egy 18-20 évesnek és egy 28+ os 30as nak teljesen más az igényei mind a kapcsolatban mind a szórakozásban mind mindenben
egy 18-20 éves sokkal aktivabb mig egy 30as már fáradékonyabb
de figyelj nekem teljesen jó az érték rendem a morálom és becsületem is van hogy ne csináljak ilyen undoritó dolgokat...
14 év felett nem bünteti a törvény.
Szex nyilván működhet, de az bárkik között, ott nem számít semmi.
Kapcsolat viszont nem működhet, teljesen más életszakaszban vagytok.
A srác meg nyilván a te korosztályodban próbálkozik, mert a sajátja le se köpné, 29 évesen az ember már építse az egzisztenciáját, ne az egyetemen lébecoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!