Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Berúgtam első randin, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berúgtam első randin, erre ezt mondja, hogy javítsak az esélyeimen?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem össze egy pasival, 2 hétig beszélgettünk, mire személyesen is találkoztunk.

Vasárnap elmentünk egy étterembe ésmegittunk 2 üveg bort, neki meg sem kottyant, de én totál berúgtam, és elmeséltem neki, hogy régen sokat ittam, de ma már nem. Azóta kevesebebt, de beszélgettünk, és kijelenttette, hogy nem akar egy alkohlistával együtt lenni párkapcsoaltban, hiába mondtam neki, hogy nem vagyok az.

Nem tetszettem neki és ez kifogás volt, vagy javíthatok valahogy?

30 nő

2019. szept. 26. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként szerintem nem is a pasi érdekel, csak az, hogy alkesznak gondol.

Ki nem tojja le, mit hisz? Nem vagy elég jó neki, ő se neked..

Nincs csúnyább egy részeg nőnél, a részeg férfi az.

2en ittak 2 üveg bort, egy üveg bor 7 deci, de lehet hogy a pasi többet ivott jóval. Nem a hatástól lesz valaki alkesz, aki sosem rug be, de rendszeresen iszik és kívánja a napi söröcskét, az is alkesz!

Én 50 kiló vagyok, vilàgéletemben megártott a 2. pohár fröccs, két deci bortól KO vagyok, a harmadiknál hányok.

Sosem tudtam tartani a mértéket, mert az első után úgy érzem bírom még, most menni fog, de nem. Ezért nem is iszom csak évente egyszer alkoholt.

Érdekes, felesből 4x2 cent is lemegy és még megvagyok, de abból sem mindegy, mi, tequilát le sem tudom nyelni, már jön vissza.

Ezeket mindenkinek ki kell tapasztalnia, aki nem tapasztalja, nem tudja, és akkor sem biztos, hogy képes határt szabni.

28 vagyok, inkább kerülöm, mert nem ittam annyit, hogy rendesen kiismerjem a tűrőképességem. Ettől nem vagyok alkesz, ahogy a kérdező sem, csak nem tudta belőni a szintet. Aki ritkán iszik, nehezen lövi be.

2019. szept. 26. 21:06
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Ne akarj nala javitani. Szepen megitatott veled elso randin egy uveg bort (nem tudom hany eves a pasi, de azert nem semmi, ha o jol.birta meg hogy arra nem.gondolt, ha eletetekben eloszor isztok egyutt, akkor te esetleg nem vagy az egy vacsora egy uveg borhoz szokva). Majd te becsiccsentve oszintesegi rohamot kaptal es o keszpenznek vette, amit reszegen mondtal??? Ugyan eleg korlatolt akkor es raadasul ilyen durvan mondta, hogy nem akar alkoholistaval egyutt lenni? Innen kivulrol sok randi utan 40 evesen annyit gondolok:

Ez a ferfi buta es raadasul tusko is volt veled. Ha annyira nem is jottel be neki vagy ellenerzese van az alkohollal, akkor miert rendelt ket uveg bort es miert vagja nyiltan a szemedbe, hogy alkesznak vel. Szerintem neki lehetnek komoly gondjai az alkohollal es beijedt, hu akkor majd visszahuzod.

Felejtos.

En ertettem mi lehetett ez a korabban sokat ittam. Jonehany lany haverom az egyetem alatt rendszeresen ivott a bulikban es jol be is rugtak neha, azota mindnek gyerekei vannak ferje boldogan elnek es egyik se alkoholista. De lehet ha meselnenek a gyerekeiknek akkor mondhatnak hat fiatalabb koromban eleg sokat ittam😀

2019. szept. 26. 22:03
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Ha neki ennyi meg se kottyant, akkor ő is egy szeszkazán lehet.

Visszakérdezek: Te akarsz egy alkoholistával járni? Ha nem, akkor dobd te őt!

2019. szept. 26. 22:15
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Engem ez azért zavarna, mert félnék, hogy eliszod előlem a piára valót :P
2019. szept. 27. 00:35
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

"Nincs csúnyább egy részeg nőnél."

De, egy részeg férfi, aki agyonveri a családját.

Kérdező, ezt minek? Egyrészt, én sem jönnék össze alkoholistával, vagy olyan pasival, aki megiszik ennyi piát. Másrészt, mi ez, töri doga, hogy javítani kell? Ez már veszett ügy.

2019. szept. 27. 05:10
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Igen, megjött az első femináci. A csaj K. O.-ra issza magát az első randin, és a férfi a bunkó. Jellemző.
2019. szept. 27. 05:22
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Részegre inni magad első randin azért elég durva. A csávó viszont normális volt hogy őszintén elmondta mit gondol és inkább nem ismerkedik veled. Akár vissza is élhetett volna a helyzettel...
2019. szept. 27. 05:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Első randi csak egyszer van. Nem tettél a pasira túl jó benyomást. Őszinte volt, megmondta, hogy nem tetszett neki, amit tapasztalt, ennyi. Csak azt nem értem, hogy első randin miért találtad jó ötletnek, hogy leidd magad. Még ha csinál is az ember egy-egy ilyen görbe estét, azt mondjuk nem az első randin kellene, amikor fontos volna a tiszta fej. Most már mindegy. Ha legközelebb randizol valakivel, igyál limonádét, vagy kávét.

Ha nagyon tetszett a pasi, esetleg még javasolhatsz egy cukrászdai programot teával. Aztán vagy ad neked egy újabb esélyt, vagy nem.

2019. szept. 27. 07:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Hol írtam, hogy a férfi bunkó? Azt írtam, hogy nem jönnék össze piással (mint amilyen a kérdező), és ha javítani kell, ott már semmi értelme a kapcsolatnak. Akár férfi, akár női szempontból nézed.
2019. szept. 27. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Itt írtad, kislány:

Ez a ferfi buta es raadasul tusko is volt veled.

Tagadd le. Hazug is vagy, nem csak előítéletes.

2019. szept. 27. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!