Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Berúgtam első randin, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Berúgtam első randin, erre ezt mondja, hogy javítsak az esélyeimen?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem össze egy pasival, 2 hétig beszélgettünk, mire személyesen is találkoztunk.

Vasárnap elmentünk egy étterembe ésmegittunk 2 üveg bort, neki meg sem kottyant, de én totál berúgtam, és elmeséltem neki, hogy régen sokat ittam, de ma már nem. Azóta kevesebebt, de beszélgettünk, és kijelenttette, hogy nem akar egy alkohlistával együtt lenni párkapcsoaltban, hiába mondtam neki, hogy nem vagyok az.

Nem tetszettem neki és ez kifogás volt, vagy javíthatok valahogy?

30 nő

2019. szept. 26. 20:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%

Ez nem kifogás. Érdekes, a nőknek természetes, hogy nem állnak össze alkoholistával*, de most, mikor visszanyalt a fagyi, akkor egyből megy az ajvékolás, hogy ez csak kifogás?

*kivétel, amelyik még gyereket is csináltat magának.

2019. szept. 26. 20:43
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezd meg tőle javíthatsz-e valahogy, másképp nem fog kiderülni. Kérdezd meg lenne e kedve találkozni valami alkohol mentes programot ajánlva. Ha visszautasít egyértelmű, ha belemegy akkor az legyen tényleg alkohol mentes program. Nem kell mentegetőzni utólag az egy csomószor már csak ront a helyzeten.
2019. szept. 26. 20:44
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy, elkönyvelt valamilyennek, mit győzködöd? Találsz jobbat, aki nem egy este alapján ítél meg, vagy pont ezt máshogy fogja fel.
2019. szept. 26. 20:45
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Te miert gondolkodsz ezen?:D Nagyon nem ugy hangzik, h titeket egymasnak teremtett a sors:D te is hunyo vagy de a pasi is elegge. Elmomdom, ha tetszettel vna amugyis neki, akkor nem rad kiabalna, h mekkora alkoholista vagy, hanem erdeklodne - figyelmesen es kedvesen - hogy vagy... Felejtsd el
2019. szept. 26. 20:47
 5/21 anonim ***** válasza:
14%
Igaza van. Tudod ki járna egy akár csak korábbi ivóval is. Nincs csúnyább egy részeg nőnél. 31F
2019. szept. 26. 20:48
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Azért az vicces lehetett, ahogy 2 üveg bor után miután elmondtad, hogy régen sokat ittál, arról próbálod meggyőzni hogy nem vagy alkoholista. :D
2019. szept. 26. 20:51
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Tudod, az első benyomás. Ezt eléggé elszúrtad. Írj neki, hogy adjon még egy esélyt neked, talán fog. Ha nem, azt is el kell tudni fogadni. A első randit nem 2 üveg borral kéne indítani...
2019. szept. 26. 20:52
 8/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
72%

"... kijelentette, hogy nem akar egy alkoholistával együtt lenni párkapcsolatban..."

Egyéb kérdés, valaki?

2019. szept. 26. 20:53
 9/21 anonim ***** válasza:
15%
A pia meg a bulika mindig a vétkes a nőknél :) és nem csak a fiataloknál, hanem itt a 30 éves is! Alkoholista kellene a francnak se , jó volt alkoholista vagy, de az sem kell senkinek csak másik alkesznak...
2019. szept. 26. 20:55
 10/21 A kérdező kommentje:
Megnyugtatok mindenkit, nem vagyok alkoholista, hogy tisztább legyen a helyzet: Bátyám zenész, sokat utazgattam velük még pár éve, és olyankor azért berúgtam. De más fiatalon ilyen életmódot élni, mint 30 évesen megkomolyodva
2019. szept. 26. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!