Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy viszonyultok a sétálós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viszonyultok a sétálós első randihoz?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Én személy szerint nagyon nem szeretem, mert sétálgatás közben nem tudok a randipartneremre rendesen figyelni és szemkontaktust sem tudok tartani, mert arra nézek, amerre megyek, hogy ne essek hasra :D

Biztos csak én vagyok béna, mert ilyenkor mindig az van, hogy akivel megyek séta közben engem néz, de én nem tudok oldalra nézve sétálni. :D

Ráadásul én az első randin szeretek nagyon figyelni az illető gesztusaira és testbeszédére, ezért szeretem jobban, hogy beülünk egy kávéra vagy ilyesmi (nem kell semmi drága, egy szimpla kávé vagy tea teljesen jó)

Ti hogy vagytok ezzel?

Igazából azért kérdezem, mert hétvégére egy srác elhívott egy ilyen sétálós randira, de nem tudom, hogyan mondjam meg neki, hogy ez az ötlet annyira nem tetszik

2019. szept. 24. 21:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
61%

Ugyanezt gondolom. Ráadásul jön a rossz idő is. Tavasszal, vagy nyáron vízparton elsétálgatok, de 20 fok alatt befagy a.., sétáljon, akinek kutyája van.

Magassarkú, csinosabb ruha sétához nem is passzol, vagy csak én nem tudok benne 10 km-t sétálni macskaköves úton.

A fiúk is egyet szeretnek benne: ingyen van. Intő jel, hogy az a típus, aki héti két-három randit lebonyolít, ezért sokallja egy kávé árát, minden alkalommal.

2019. szept. 24. 21:33
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
Mondd neki, hogy kifizeted magadnak a kávédat, ha az a baja, de inkább üljetek be valahova. Olyan randinak mi értelme, amihez már eleve semmi kedved.
2019. szept. 24. 21:34
 3/29 anonim ***** válasza:
33%
Ugyan olyan unalmas xar mint egy kocsikazas
2019. szept. 24. 21:35
 4/29 A kérdező kommentje:

Első, köszi, pont ugyanez a véleményem. Én alapjáraton is csinosan öltözködöm (kb mindig magas sarkúban vagyok), randin meg pláne szeretek jól kinézni. Nekem ezért sem tetszik a sétálgatás, mert oda olyan "casual" öltözékben szokás menni :D

Meg abban is igazad van, hogy így olyan érzés, mintha fukar lenne. Csak ezt inkább nem is említettem, mert nem akartam, hogy jöjjenek a gold digger-kommentek.

2019. szept. 24. 21:36
 5/29 anonim ***** válasza:
73%

Én annak idején úgy csináltam, hogy kicsit sétálgattunk, leültünk egy padra, megint sétálgattunk, beültünk egy üdítőre stb. Így közben adódott alkalom, hogy esetleg megfogjam a kezét: ha nem húzta el, az jó jel volt stb.

Nem állásinterjú ez, hogy egész idő alatt szemtől szembe kelljen ülni az asztal két oldalán.

2019. szept. 24. 21:38
 6/29 A kérdező kommentje:
Négyes, igen, ez nyáron tényleg jó ötlet. De most már hideg van az ücsörgéshez. Pont ez a baj. :(
2019. szept. 24. 21:39
 7/29 anonim ***** válasza:
71%

Mi párommal március 2-án találkoztunk először személyesen. Hideg volt, bár szépen sütött a nap. Téli ruha volt rajtam, rajta vastag nadrág, és mégis leültem az ölé, vagy a padra, mikor úgy adódott. Nálunk parkban volt az első randi, sétáltunk, beszélgettünk, plusz élveztük, hogy együtt vagyunk, süt a nap.

Mégis mikor lesz a randi? Mivel most hétvégére 23-24 fokot mond, és nem lesz eső.

Időjárásnak megfelelően alakítsátok a programokat. Ha szakad az eső, akkor cukrászda, de ha szépen süt a nap, akkor ne legyél már lusta a természetben lenni, sétálni és élvezni a friss levegőt a leendő pároddal.

2019. szept. 24. 21:46
 8/29 anonim ***** válasza:
30%
Jav.: ölébe vagy..
2019. szept. 24. 21:46
 9/29 anonim ***** válasza:
56%

Annyira azért meg nincs hideg:)

Felveszel egy vékonyabb kabátot, pulcsit. Még nincsen annyira nagyon hideg. Teljesen jó idő van.

Max sétáljatok egy kicsit és vesd fel hogy üljetek be egy kávéra/teára/sütire.

2019. szept. 24. 21:48
 10/29 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ez a csomó negatív szempint eszembe sem jutott... Szerintem a séta tökéletes pont ilyen időben, kozben be lehet ülni egy teára valahova, aztán tovabbmenni. En is magassarkuban jarok, de vannak kényelmes darabok is azért.

Ha zavar, akkor mobdd meg, hogy te nem tudsg egyszerre menni es beszélni, jobb szereted a statikus helyzeteket.

2019. szept. 24. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!