Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viszonyultok a sétálós első randihoz?
Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Én személy szerint nagyon nem szeretem, mert sétálgatás közben nem tudok a randipartneremre rendesen figyelni és szemkontaktust sem tudok tartani, mert arra nézek, amerre megyek, hogy ne essek hasra :D
Biztos csak én vagyok béna, mert ilyenkor mindig az van, hogy akivel megyek séta közben engem néz, de én nem tudok oldalra nézve sétálni. :D
Ráadásul én az első randin szeretek nagyon figyelni az illető gesztusaira és testbeszédére, ezért szeretem jobban, hogy beülünk egy kávéra vagy ilyesmi (nem kell semmi drága, egy szimpla kávé vagy tea teljesen jó)
Ti hogy vagytok ezzel?
Igazából azért kérdezem, mert hétvégére egy srác elhívott egy ilyen sétálós randira, de nem tudom, hogyan mondjam meg neki, hogy ez az ötlet annyira nem tetszik
Én megkérdeztem a randi elején: sétálgassunk, vagy üljünk be valahová?
Ő döntött, így hiszti kizárva :)
Figyelj ennek a sracnak van eredei ötlete h este felmegy veled a hegyre! Nem sablonos,gondolom belatjatok az egész várost,készül,le akar nyűgozni! Ha bozostos folduton kell menni akkor hagyjad. Ha meg van jarda akkor vegyél sporcipot és sportos ruhat ennyit te is alkalmazkodhatsz.
Nekem volt ilyen első randim a Gellért hegyen. Este 10 után. Semmi megerőszakolas nem történt,jókat beszelgetzunk meg izgi volt. Ami történt masnap izomlaz a hegymaszastol :D
Annyi bajom legyen.
Tetszik neked ez a srác? Az is lehet a rugalmassagodat teszteli,vagy azt h mennyire vagy spontan.
Nehogy felmenj vele sehova.
Vagy fényes nappal nyilvános hely, vagy kora este nyilvános hely.
Én az ilyen “csak este 8 után érek rá”-fiúkáknak meg szoktam mondani első randi előtt, hogy rendben, akkor találkozzunk más napon, amikor nappal is ráérsz.
Ezek nagyon jó szűrők.Többség úgy már nem akart talàlkozni.Az olyanért pedig nem kár.
Alapvetően nekem nincs bajom a sétálós randival - nappal vagy kora este, és olyankor, amikor jó az idő. Este 8kor, a sötétben hegyre menjen fel az öreganyjának a térde kalácsa... értem, hogy valszeg nem rosszból gondolja meg eredeti akar lenni, de sötétben, kihaltabb helyre magára vmit adó nő nem fog felmenni, és amúgy sem szép dolog olyan helyzetbe hozni a nőt, hogy nagy esély van rá, hogy felfázzon vagy megfázzon, amiért ősszel este nem akar beülni egy teára.
Egyáltalán nem azzal van gondom, hogy nem költ rám az illető semmit, hanem a körülményekkel ebben az esetben.
Én el sem megyek olyan randira ahol csak egy séta a program.
Egyszerűen megmondom hogy nem vagyok sétálós típus.
Nekem nem gond ha ki kell fizetnem a saját részem,ha a pasinak gond hogy a sajátját állnia kell,akkor alapból nem passzolunk össze.
Komolyan mondom,a sétás randinál nyomibb program nincs a világon.
Sétáljon az akinek az orvos javasolja
A setas program azert jó mert ahogy helyszín valtozik sok mindenrol lehet beszelhetni,meg termeszetben lehetsz szivhatod a jó levegőt.
En meg a meghivlak egy kavera tipusu randikat utalom,ahol tudom h sporol azert csak kávé de szex az kéne neki. Soherkedes.
"Sétáljon az akinek az orvos javasolja"
Ja értem, akkor ezért tilos a sétálás sznob körökben. Dúúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!