Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha a randin a férfi előtted menne be az ajtón és nem nyitná ki nektek? És ha este nem kísérne haza?
Nagyon vártam a tegnapi randimat, de elég furcsán alakult. Mentünk be a teázóba, az úriember bement előttem, arra számítottam, hogy tartani fogja az ajtót, mint ahogy az eddigi randijaimon tapasztaltam, de nem így történt. Bement, hátra sem nézett és az ajtó meg majdnem pofán csapott, amiből ő persze semmit sem vett észre.
Engem ez eléggé kiábrándított, de azért még maradtam, hátha...
Ittunk egy teát, utána elindultunk haza, már késő volt és sötét (kb 9 óra.) Ő kb 5 percre lakott onnan, nekem meg fél órát kellett utaznom. Megkérdezte, hogy ugye nem baj, ha nem kísér haza... Mondtam, hogy nem, mert nyilván nem fogom kérni, ha ő nem akar elkísérni, de nyilván jól esett volna, ha legalább egy darabig elkísér. De még csak a metróig sem kísért el, hanem elrohant a villamosra...
Azt gondoltam, hogy biztos nem jöttem be neki. De másnap reggel írt, hogy mikor találkozunk újra. Én megmondtam neki, hogy nem szeretnék vele többet találkozni, amitől totálisan kiakadt.
Lányok, ti hogy reagálnátok minderre? Ti is kiábrándulnátok és nem mennétek több randira az illetővel?
22L, 26F
10-es! Akkor ha nem vág pofán az elengedett ajtóval első randin, akkor már legyen hiányérzetem?
(N/23)
10es, ez több sebből is vérzik.
Egyrészt, az ajtót tarthatta volna, könyörgöm, a munkahelyi vécé ajtaját is megtartom, ha jön mögöttem valaki, pedig oda csak nők járnak, s én is az vagyok...
Haza nem feltétlenül kellett kísérnie, de legalább a metróig kísérhette volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!