Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ciki ha egy férfi heti egyszer péntek este megiszik egy sört?
Figyelt kérdés
22F2012. dec. 21. 23:16
1/11 anonim válasza:
Az ciki ha nem iszik meg egyett sem! :D
3/11 anonim válasza:
én férfi vagyok, de én is meg tudom válaszolni a kérdésed: Nem!
5/11 anonim válasza:
Te most Bu*i vagy vagy mi? Ember te a sörről beszélsz felfogtad? Az arany nedű.A folyékony kenyér. Nem is értem a kérdésed....
6/11 anonim válasza:
Húúú.... de most úgy érted, hogy egy teljes üveggel/dobozzal???? ... Mármint hogy az egészet? Egyedül?
:D :D
7/11 anonim válasza:
Ha program szerűen leül, és minden péntek este 20:00-kor kibont és megiszik egy üveg sört, ha van kedve hozzá, ha nincs, az azért elég furcsa.
Amúgy a lányok többsége szerint ez egyáltalán nem ciki, ők maguk is megisznak egy/két/három/négy sört pénteken, egyet-egyet bármikor máskor, szóval nem, nem ciki. (Vagy csak én jövök abból a környezetből.)
8/11 anonim válasza:
Egy időben minden hétvégén beb@sztunk, mint az albán szamár, mégis mindig volt csajom. Ne legyél már ekkora hülye. EGY sört különben sem szokás inni, max a lányoknál. Én se értem a kérdést.
9/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki? :D Ha napi egyet inna se lenne az :D
10/11 Bogesz:) válasza:
Az egyáltalán nem ciki:)miért lenne az? az lenne a gáz inkább, hogyha minden héten elmennél egy jó nagy bebaszósdira..vagyis nem tudom...nekem tuti nem jönnek be azok akik minden héten halálra isszák magukat, mások biztos azt is elfogadják, ugyhogy no para:DD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!