Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt, aki jön velem szembe, és néz?
Figyelt kérdés
Sok ilyen csaj van, és sok bejön közülük. Gaz lenne leszolitani egyet, és elhivni valahova?2012. dec. 17. 21:44
1/7 anonim válasza:
Megjött apuci.
Hello üldözik a far*am.Elkéne dugni egy szűk,meleg nedves helyre.
Ami eszedbe jut.Csak legyél magabiztos és határozott.Ne dadogj és ne felejtsd el mit akarsz mondani,és csöndbe se maradj.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha és persze a főiskolán értem nem az utcán. Mar volt olyan h a suliban egy ugy nézett h kicsit megillyedtem.
2012. dec. 17. 21:48
3/7 anonim válasza:
Atyaég, ha beveted a fent látott dumákat akkor csak az arcod fog edződni a pofonoktól :D
4/7 A kérdező kommentje:
Nem terveztem ilyet bevetni.
2012. dec. 17. 21:54
5/7 anonim válasza:
szerintem addig ne szólíts meg senkit, amíg írni sem tudsz.
6/7 anonim válasza:
Engem is szokott némelyik nézni, pedig ronda vagyok. Ez semmit sem jelent.
7/7 A kérdező kommentje:
Te lehet csúnya vagy de én nem. Meg engem nem ugy néznek, mert van olyan is h melyen a szemembe néz, talán picit mosolyog is, látni rajta h tetszem neki.
2012. dec. 18. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!