Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Meddig várattok egy nőt?
Figyelt kérdés
Ha tetszik nektek egy nő, aki bedob egy ötlet, hogy egyszer mehetnétek együtt és ti tök lelkesen reagáljátok le, hogy jó oké, akkor mégis mikor szóltok a nőnek, hogy ekkor meg ekkor jó? Hány találkozási alkalom után?
Váratnátok egyáltalán? És ha igen, akkor miért?
CSAK AZT VEGYÜK ALAPUL, HOGY TETSZIK NEKTEK A CSAJ ÉS NINCS PÁROTOK.
(a nő direkt nem mondott időpontot, hogy ne érezze kényszerítve magát a pasi)
2012. dec. 21. 10:50
1/17 anonim válasza:
mivel a nő hivja el, valószínű azt vátja hogyx a nő kérdezzen rá hogy megfelelő e xy idpont
2/17 A kérdező kommentje:
Úgy beszéltük, hogy ő jön oda majd és mond
2012. dec. 21. 10:55
3/17 A kérdező kommentje:
Gyors leléptem, hogy ne döntsön egyből és így zártuk a témát ezzel.
2012. dec. 21. 10:56
4/17 A kérdező kommentje:
Jah és alapvetően nem egy nagymenős férfiról van szó. Inkább ilyen rejtélyesről. Talán nem biztos a dolgában. Valahogy így írnám le.
2012. dec. 21. 10:58
5/17 anonim válasza:
Mindenképp neked kell ismét szólnod!
6/17 Fke válasza:
Szerintem kérdezz rá mégegyszer. :D
7/17 A kérdező kommentje:
Erre az egy alkalomra hogy megkérdezzem is alig tudtam rászánni magam, aztán egész jól sikerült (pozitív reakció, nagy mosoly stb...). De ha még egyszer rákérdezek attól félek, hogy rámenősnek fog tartani.
2012. dec. 21. 11:06
8/17 A kérdező kommentje:
Amúgy se vagyok már 20 éves...
2012. dec. 21. 11:07
9/17 anonim válasza:
nem fog rámenősnek tartani, ne gondolkozz ennyire nőként hanem inkább logikusan...
10/17 anonim válasza:
Vannak férfiak, akiket nógatni kell. :) Menj oda hozzá határozottan, és hívd el randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!