Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova terveznél randit nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova terveznél randit nőként, ha a férfi azt mondja, rád bízza?

Figyelt kérdés

Már 3 randin túl vagyunk, sétáltunk, cukiban, kávézóban beszélgettünk, mindegyiket ő találta ki, most mondta, hogy a következő ötlet az enyém. A lakásomba egyből még nem szívesen hívnám, vagy ha mégis, előtte azért szeretnék valami programot.

Vagy 3 randi után már belefér egy filmnézős este szerintetek?

Köszi a válaszokat előre is. :)

#randi #lakás #program #filmezős este
2015. jan. 25. 20:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%
Igaz én férfi vagyok, de én legtöbbször az első randi után szoktam "filmet nézni":-)
2015. jan. 25. 20:49
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem még ne hívd fel magadhoz. Inkább közös élményeket szerezzetek. A program kitalálásához tudni kellene, milyenek vagytok, hol laktok, mi az érdeklődési körötök, hány évesek vagytok.

A budapestiek vagytok, érdekes lehet a Láthatatlan Kiállítás, szabadulós játék, akár egy játéktermi túra (én imádom), Ha nem zuhog, kimehettek a lóversenypályára. Tervezz olyat, amit te sem csinálsz minden nap.

2015. jan. 25. 20:53
 3/24 anonim ***** válasza:
66%

Focimeccsre mennék, de ez most ugye nincs egy darabig. Szóval most maradna a koncert, vagy csak simán elmenni iszogatni, biliárdozni, csocsózni. Esetleg mozi, ha van valami jónak kinéző film.

(Hozzáteszem, nekem nincs az a klasszikus női érdeklődésem)

2015. jan. 25. 20:55
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom ti mit szerettek, de én biztos valami gyönyörű helyre mennék túrázni egy pár órát, lehetőleg hegyekbe (mi imádjuk a havat, nem gond a hideg)... utána melegedni egy jó étterem szép kilátással, egy üveg bor...

Ha nagyvárosban éltek akkor pl. nyitott koripálya és utána egy borozgatós este :)

Én mindenképpen valami emlékezeteset, élményjellegűt csinálnék, mert a séta-cuki-kávézó-film olyan hétköznapi, mindennapi dolgok... a legjobb dolog a randizásban pedig valami mást, valami izgalmasat megélni :)

Természetesen nem sok 4. randinak a filmnézős este sem, csak szerintem unalmas kissé.

2015. jan. 25. 20:55
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Árulja már el nekem valaki, hogy lehet moziban a másikat jobban megismerni? Viccet kérem mellőzni!
2015. jan. 25. 20:57
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

:) Moziban csak egyféleképpen lehet ismerkedni.:)

Kicsit lépjetek ki a komfort zónából. Csináljatok valami különlegeset, ebbe a túrázástól a lovi-ig bármi belefér.

2015. jan. 25. 21:00
 7/24 anonim ***** válasza:
41%

szerintem még túl korai lenne felhívni magadhoz, vagy túrázni menni stb.

az első pár találkozón még csak ismerkedjetek.

eddig nem vitte túlzásba a randi ötleket, szerintem nem kell nagy dolgot kitalálnod.

esetleg elmehettek vásárolni,közben megismered az ízlését stb. vagy étterembe.

mozi alatt nem lehet ismerkedni, de utána viszont lehet téma a film, és az azzal kapcsolatos gondolatok. szerintem a kapcsolat legelején jól jöhet, ha nem bőbeszédű a két ember.

és még annyi, hogy ha szerinted belefér a filmnézős este nálad, akkor hívd fel, de biztosan számítani fog rá hogy történik majd valami. szóval ha még nem akarsz vele lefeküdni ne hívd fel

2015. jan. 25. 21:15
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

a mozis randit sokáig én sem értettem, de aztán egy oldalon olvastam, hogy azért lehet jó, mert utána van miről beszélgetni, és ha olyan a film, akár egész mély értékrendszerek is felmerülhetnek, amik relevánsak egy kapcsolatban.

mindenesetre én valami esti szórakozós programot csinálnék, sörözés-koktélozás, koncert, karaoke, ilyesmi :)

2015. jan. 25. 21:17
 9/24 anonim ***** válasza:
20%
4.randin lovi meg csocsó:-) Uccu neki kedves kérdező! Mire vársz?:-)
2015. jan. 25. 21:24
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
9- te voltál már a lovin? Szerintem baromi érdekes. Érdekes emberek, gyönyörű lovak, fogadsz 200 forintért, izgulsz, szurkolsz, utána egy forralt bor, duma, nevetés. Nagyon jó hangulata van. Annak, aki nem naponta jár, igazi élmény.
2015. jan. 25. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!