Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova terveznél randit nőként, ha a férfi azt mondja, rád bízza?
Már 3 randin túl vagyunk, sétáltunk, cukiban, kávézóban beszélgettünk, mindegyiket ő találta ki, most mondta, hogy a következő ötlet az enyém. A lakásomba egyből még nem szívesen hívnám, vagy ha mégis, előtte azért szeretnék valami programot.
Vagy 3 randi után már belefér egy filmnézős este szerintetek?
Köszi a válaszokat előre is. :)
Szerintem még ne hívd fel magadhoz. Inkább közös élményeket szerezzetek. A program kitalálásához tudni kellene, milyenek vagytok, hol laktok, mi az érdeklődési körötök, hány évesek vagytok.
A budapestiek vagytok, érdekes lehet a Láthatatlan Kiállítás, szabadulós játék, akár egy játéktermi túra (én imádom), Ha nem zuhog, kimehettek a lóversenypályára. Tervezz olyat, amit te sem csinálsz minden nap.
Focimeccsre mennék, de ez most ugye nincs egy darabig. Szóval most maradna a koncert, vagy csak simán elmenni iszogatni, biliárdozni, csocsózni. Esetleg mozi, ha van valami jónak kinéző film.
(Hozzáteszem, nekem nincs az a klasszikus női érdeklődésem)
Nem tudom ti mit szerettek, de én biztos valami gyönyörű helyre mennék túrázni egy pár órát, lehetőleg hegyekbe (mi imádjuk a havat, nem gond a hideg)... utána melegedni egy jó étterem szép kilátással, egy üveg bor...
Ha nagyvárosban éltek akkor pl. nyitott koripálya és utána egy borozgatós este :)
Én mindenképpen valami emlékezeteset, élményjellegűt csinálnék, mert a séta-cuki-kávézó-film olyan hétköznapi, mindennapi dolgok... a legjobb dolog a randizásban pedig valami mást, valami izgalmasat megélni :)
Természetesen nem sok 4. randinak a filmnézős este sem, csak szerintem unalmas kissé.
:) Moziban csak egyféleképpen lehet ismerkedni.:)
Kicsit lépjetek ki a komfort zónából. Csináljatok valami különlegeset, ebbe a túrázástól a lovi-ig bármi belefér.
szerintem még túl korai lenne felhívni magadhoz, vagy túrázni menni stb.
az első pár találkozón még csak ismerkedjetek.
eddig nem vitte túlzásba a randi ötleket, szerintem nem kell nagy dolgot kitalálnod.
esetleg elmehettek vásárolni,közben megismered az ízlését stb. vagy étterembe.
mozi alatt nem lehet ismerkedni, de utána viszont lehet téma a film, és az azzal kapcsolatos gondolatok. szerintem a kapcsolat legelején jól jöhet, ha nem bőbeszédű a két ember.
és még annyi, hogy ha szerinted belefér a filmnézős este nálad, akkor hívd fel, de biztosan számítani fog rá hogy történik majd valami. szóval ha még nem akarsz vele lefeküdni ne hívd fel
a mozis randit sokáig én sem értettem, de aztán egy oldalon olvastam, hogy azért lehet jó, mert utána van miről beszélgetni, és ha olyan a film, akár egész mély értékrendszerek is felmerülhetnek, amik relevánsak egy kapcsolatban.
mindenesetre én valami esti szórakozós programot csinálnék, sörözés-koktélozás, koncert, karaoke, ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!