Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova terveznél randit nőként, ha a férfi azt mondja, rád bízza?
Már 3 randin túl vagyunk, sétáltunk, cukiban, kávézóban beszélgettünk, mindegyiket ő találta ki, most mondta, hogy a következő ötlet az enyém. A lakásomba egyből még nem szívesen hívnám, vagy ha mégis, előtte azért szeretnék valami programot.
Vagy 3 randi után már belefér egy filmnézős este szerintetek?
Köszi a válaszokat előre is. :)
azt jó lenne tudni, h hány évesek vagytok, hol laktok, város ill. egyedül vagy lakótárs.
meg azt is jó lenne tudni, hogy mennyire jön be neked ez a srác, mennyire akarod lenyűgözni.
sztem beleférhet a "filmnézős" dolog. nem kell annak megtörténni, de játszadozni lehet ;)
én mindig közlöm a randi elején, h nem lesz szex, ha még nem akarom, vagy bekamuzom, h megvan és, h mire számítson.
27/L
Én az alábbi helyekre megyek szívesen, így nyilván - körülményektől függően - ezek közül válogatnék:
- étterem
- cukrászda
- mozi
- színház
- kirándulás
- kiállítás
- Állatkert
- Tropicarium
11. pedig jó program . Számomra érdekesebb, mint a kávéházazás. Iszonyat romantikus volt.
Bár, az igazat megvallva a legromantikusabb randim egy tesco-ban volt.:)
Bementünk vásárolni, vett 2 személyes étkészletet, poharat, finom Gere bort, konyhakész slátát, rengeteg sajtot, nagykést, damaszt szalvétát, olivát, stb.
Nem is értettem. Kimentünk a kajálda részbe (mivel éjjel volt, tök üres volt az egész) , azépen megterített, elkészítette a mediterrán bőségtálat, bort nyitott és irgalmatlanul jól éreztem magam. Aztán megérkezett két zenész barátja, akik élőben nyomták az aláfestőzenét (hegedű, brácsa).Teljesen váratlanul ért, jó régen volt, de sosem fogom elfelejteni. Sosem hittem volna...:)
Köszönöm a válaszokat, lovi izgalmasan hangzik, nem is gondoltam, hogy ilyen helyre is lehet randit szervezni.:)
Viszont veszprémiek vagyunk, így ez sajnos kilőve.
Ez a tescós randi nagyon tetszik:-)
Én gokartozni mennék (most már több helyen lehet télen is), vagy alternatív zenei (esetleg jazz) klubba, ha van a lakóhelyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!