Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova terveznél randit nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova terveznél randit nőként, ha a férfi azt mondja, rád bízza?

Figyelt kérdés

Már 3 randin túl vagyunk, sétáltunk, cukiban, kávézóban beszélgettünk, mindegyiket ő találta ki, most mondta, hogy a következő ötlet az enyém. A lakásomba egyből még nem szívesen hívnám, vagy ha mégis, előtte azért szeretnék valami programot.

Vagy 3 randi után már belefér egy filmnézős este szerintetek?

Köszi a válaszokat előre is. :)

#randi #lakás #program #filmezős este
2015. jan. 25. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
4. randin még sosem voltam lovin, igazad van!
2015. jan. 25. 21:30
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

azt jó lenne tudni, h hány évesek vagytok, hol laktok, város ill. egyedül vagy lakótárs.

meg azt is jó lenne tudni, hogy mennyire jön be neked ez a srác, mennyire akarod lenyűgözni.

sztem beleférhet a "filmnézős" dolog. nem kell annak megtörténni, de játszadozni lehet ;)

én mindig közlöm a randi elején, h nem lesz szex, ha még nem akarom, vagy bekamuzom, h megvan és, h mire számítson.

27/L

2015. jan. 25. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Én az alábbi helyekre megyek szívesen, így nyilván - körülményektől függően - ezek közül válogatnék:

- étterem

- cukrászda

- mozi

- színház

- kirándulás

- kiállítás

- Állatkert

- Tropicarium

2015. jan. 25. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

11. pedig jó program . Számomra érdekesebb, mint a kávéházazás. Iszonyat romantikus volt.

Bár, az igazat megvallva a legromantikusabb randim egy tesco-ban volt.:)

Bementünk vásárolni, vett 2 személyes étkészletet, poharat, finom Gere bort, konyhakész slátát, rengeteg sajtot, nagykést, damaszt szalvétát, olivát, stb.

Nem is értettem. Kimentünk a kajálda részbe (mivel éjjel volt, tök üres volt az egész) , azépen megterített, elkészítette a mediterrán bőségtálat, bort nyitott és irgalmatlanul jól éreztem magam. Aztán megérkezett két zenész barátja, akik élőben nyomták az aláfestőzenét (hegedű, brácsa).Teljesen váratlanul ért, jó régen volt, de sosem fogom elfelejteni. Sosem hittem volna...:)

2015. jan. 25. 21:39
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Ok. De fogadjunk, ez nem a negyedik randid volt!
2015. jan. 25. 21:50
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, lovi izgalmasan hangzik, nem is gondoltam, hogy ilyen helyre is lehet randit szervezni.:)

Viszont veszprémiek vagyunk, így ez sajnos kilőve.

2015. jan. 25. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tescós randi nagyon tetszik:-)

Én gokartozni mennék (most már több helyen lehet télen is), vagy alternatív zenei (esetleg jazz) klubba, ha van a lakóhelyeden.

2015. jan. 25. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
15. Nem, a harmadikon.:) Tényleg. Nagyon- nagyon-nagyon nagy élmény volt. Míg leírtam meg is könnyeztem...
2015. jan. 25. 21:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, örülök, ha tetszik a lovi. A tescósat azért írtam le, mert a leghétköznapibb helyeken is várhat ránk olyan élmény, amelyet életünk végéig hurcolhatunk. A randizás ezen kezdeti fázisában az a szép, hogy az ismerkedési fázis során magadat is megismerheted, ha egy kicsit kilépsz abból a nyomvonalból, amit jól ismersz, ismertek. Legyél kreatív és nagyon boldog. Ezt kívánom, teljes szívemből!
2015. jan. 25. 21:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Én korizni mennék ha van jégpálya
2015. jan. 25. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!