Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova terveznél randit nőként, ha a férfi azt mondja, rád bízza?
Már 3 randin túl vagyunk, sétáltunk, cukiban, kávézóban beszélgettünk, mindegyiket ő találta ki, most mondta, hogy a következő ötlet az enyém. A lakásomba egyből még nem szívesen hívnám, vagy ha mégis, előtte azért szeretnék valami programot.
Vagy 3 randi után már belefér egy filmnézős este szerintetek?
Köszi a válaszokat előre is. :)
Margit sziget
Koripálya
Láthatatlan kiállítás
Olyan indiai, japán , kínai vagy bármilyen egzotikus étterem ahol különleges ételek és különleges kiszolgálás van. A Lancelot étterem működik még? Ha jól tudom ott lovagi tornát tartottak az asztalok közt, és középkori módon lehetett csak enni.
"Árulja már el nekem valaki, hogy lehet moziban a másikat jobban megismerni? Viccet kérem mellőzni!"
Valóban nem tudom, viszont eddig én még csak olyannal randiztam, akit már ismertem előtte is jó pár hónapja/éve, mint barátot.
Ha veszprémiek vagytok, akkor valóban az itt leírt pesti programok nem játszanak, viszont szerintem kirándulni érdemes lenne, a Bakony gyönyörű lehet ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!