Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este elcsattant egy csók köztem és egy férfi között, várhatóan mikor fog keresni?
Figyelt kérdés
Ha egyáltalán fog :)2013. ápr. 19. 11:34
1/14 anonim válasza:
Ha ferfi akkor ma (ha akar valamit), ha egy fiatal srac akkor vacilal 2-3 napig, mert nem tudja ilyenkor mivan.
2/14 anonim válasza:
legkésőbb amikor már nagyon kanos lesz!
4/14 anonim válasza:
3 nap minimum, de lehet 5 nap is. azóta már írt?
5/14 A kérdező kommentje:
Még nem...
2013. ápr. 21. 22:32
6/14 anonim válasza:
Akkor ez bizony felejtös...amúgy a pasi (ha azóta semmi életjelet nem adott) egy marha nagy bunkó!
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, hogy felejtős, és szerintem azért egy telefont megérdemeltem volna...bíztam benne,hogy ilyen szinten, akinek dr. van a neve előtt, ennyire nem paraszt. :)
2013. ápr. 22. 08:42
8/14 anonim válasza:
Sajnos a doktori cím nem függ össze az érzelmi analfabétasággal...
Egy csöppet se bánd...csak felejtsd el.
9/14 anonim válasza:
Ha doktor akkor ugyis azzal a dumaval fog keresni, hogy tucatnyi dolga volt es nem volt ideje. De szerintem is felejtsd el, mert ha akart volna akkor keresett volna. Szerintem neki ennyi eleg volt.
10/14 A kérdező kommentje:
Felhívott:)
2013. ápr. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!