Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, szerintetek hülyít?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, minden tökéletesnek tűnt az elején, és a mai napig minden nap rengeteget ír, de alig akar találkozni. Sőt, fel se hozza, ha én nem teszem... de emellett minden nap tolja a szerelmes giphyket, meg hogy mennyire odavan értem, komolyan szeretné ezt velem, stb. Kezdem azt érezni, hogy csak hülyének néz. Amikor felhoztam neki, akkor is jött a száz kifogás, meg hogy én stresszelem őt, ne csináljam, ő csak engem akar. De persze nem láttam 2,5 hete. Es mas programra van ideje, igen. Miert nem mondja meg akkor, hogy nem akarja, minek ez a sok kamuzás?? Veletek voltmar ilyen?Vélemény?

#nem akar talalkozni
2019. szept. 25. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy 29 évesen itt tart.Az enyém 30...gyászos a helyzet.

Amellett, hogy pár szivet így összetörnek, (az enyémet sikerült, mert én rögtön belezúgtam, és úgy tűnt, kölcsönös a lelkesedés) elég nagy büntetés nekik ez a tudatállapot.

Nem tudják, mi a baj, de szenvednek...

2019. szept. 25. 12:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem. Nekem gyanús volt a kezdeti túlzott lelkesedés, a nagy szavak, így fenntartásokkal kezeltem, de mivel a kölcsönös őszinte kommunikációhoz vagyok szokva, ezért nem gondoltam volna, hogy ennyire hogy lehet valaki “eltévedve”. És mivel a kommunikációja a mai napig nem valtozott, de a tettek teljesen mast mutatnak, be kell lássam, hogy valami nagy baj van az agyában. :-)
2019. szept. 25. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy elvileg felnőtt férfival jártam meg. Már az első randink előtt szerelmet vallott. Azt írta, hiányzom neki. Puszik és szívek töménytelen mennyiségben. Nagy szavak, amik csak szavak maradtak. Bókok, amiket azért mondott, hogy lecsússzon a bugyi. Gyakorlatilag érzelmeket hazudott. Először konkrétan féltem ettől az egésztől, aztán pár randi után beleszerettem. Minden mesébe illően indult. Aztán jött a feketeleves. A kifogások, három hetente egy találkozó, meg a többi. Folyamatosan keresett, miközben folyamatosan hülyét csinált belőlem...

Szerintem addig menekülj, amíg nem bánt meg jobban!

2019. szept. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!