Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, szerintetek hülyít?
Nyilván hülyít, te meg hagyod.
Miért nem tudod megmondani hogy na öcsém, akkor most vagy komolyan, normálisan, vagy ha így nem megy, hagyjuk a fenébe.
2,5 hete nem láttad, mi ez így?
Nem hiszem, hogy hülyít, mert akkor nem írogatna rengeteget. Lehet, hogy tényleg stresszként éli meg a találkozást, ami azért lássuk be nem természetes, nyilván mindenki izgatott ismerkedéskor, de attól még szeretné minél többet látni a másikat.
Én nem bajlódnék vele, ki tudja mennyi gátlással küszködik..
Nekem is volt ilyen.Vonzalom persze megvolt, de az nem elég.2 hetig semmi, kozben lattam, hogy masra van ideje, neha ram irt, kuldozgette a szivecskéket, nem ertette, mi bajom, aztan mikor en irtam, akkor megint nem irt vissza napokig.
Ezerszer kiosztottam mar, es valami modon mindig megtalál, miutan mérgèben ő tilt le, csak mert őszinte vagyok!😀🤷🏻♀️
Ezek ezerféle komplexussal küzdő komolytalan hülyegyerekek mindegy, hány évesen, de azt se tudjàk, milyen rendezvényen vannak😄
Persze, van aki csak simán szórakozik, és talonban tart, de meglepődnél, ha tudnád, hogy ilyen hülye van, akinél ez nem tudatos, és nem érti, te min akadsz ki😄😄😄
Én már csak röhögök, és legyintek.Keress mást!Egy idő után megunod a reménykedést, és az üres frázisokat.
12:43
Nagyon jól megfogalmaztad, ott a pont! 29 éves. Én is egyetértek, hogy hagyni kell, már mással ismerkedem. Csak még bennem maradtak ezek a kérdések, de az eszem tudja egy ideje, hogy nem kell vele többet szóba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!