Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van tapasztalatod: ha töröm az oroszt (oroszt, nem ukránt) érdemes Ukrajnában ottani lányokkal ismerkedni? A stílusom, szövegem, kinézetem is inkább átlagos, messze nem egy latin lover. Ha neked már összejött: lehet esélyem átlagos lányoknál?
Egy ilyen megszólalásért, mind az ukránok, mind az oroszok elvernének. És jogosan.
Hogy egyeseknek itt mennyi bajuk van...
Őszintén kívánom nektek, ezek legyenek a legnagyobb problémáitok az életben!
Szevasztok! Jó lesz nélkületek!
Valaki, aki esetleg a KIÍRÁSHOZ kívánna hozzászólni?
Ő még írhatna, még ha a többinek már megtiltottam, a KÉRDÉSRE jöhet hozzászólás! ;)
Sztem is angol az jobb a kommunikációra.
S igen, erősen pénz orientaltak az ukrán nők, de pl egónovelesre jó, mert megtudják, h külföldi vagy akkor egyből megváltozik a hozzáállás.
Kb mint itthon, ha egy pasi azt mondja, h spanyol, egyből megváltozik a megítélése, pedig lehet buta is meg csóró is.
Az oroszoddal kelet-Ukrajnában érnél is valamit, de nyugaton nem. Arra készülj, hogy keleten a lányok akik össze is jönnének veled, vagy az EU-s útleveled, vagy a pénzed miatt tennék.
Akkor most térjünk nyugatra, ami kicsit másabb. Lviv-ben pld. a sok kultúrális keveredés miatt(ugye volt a terület Osztrák-Magyar, Szovjet, Lengyel és Ukrán is) kicsit jobb az esélyed normális lányoknál, de ne számíts laza kapcsolatra. A normális nők 90% házasságot és a leendő gyerekük apját keresik, csak szólok.
Egyébként ne hangoztasd az elméletedet az ukrán - orosz nyelv hasonlóságáról, mert könnyen bajba keveredhetsz, főleg nyugaton(de keleten se fognak szépen nézni rád).
Nem egy svéd-norvég szintü hasonlóságról beszélünk. A nyelvtan és a kiejtés teljesen más, csak a közös szavak teszik hasonlóvá a kettőt. De ennyi erővel az ukrán inkább hasonlít a lengyelre, mert vele tényleg nagyon-nagyon sok közös szava van.
Long story shor: Ha nem AIDS-es r*b*nc*kat, vagy aranyásó k*rv*kat akarsz felszedni, akkor tudnod kell ukránul legalább beszélgetés szinten, és komoly kapcsolatot kell keresned. És egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy nem is lennél boldog egy ilyen komoly kapcsolatba. Az ukrán nők nagyrésze túl tradicionális és egyben nagyon uralkodó. Persze kivételek mindig vannak, de azért egy többnyire igaz általános következtetést mindig le lehet vonni.
Most ezt úgy írod utolsó, mintha Ukrajnában (igen, akár nyugaton is), nem léteznének (max!) fél éves, vagy két éves párkapcsolatok! :D (Kiváltképp a tizen-huszon éves fiatalok között. :D )
Az ukránnal azonban ezek után egyet kell értenem veled. Nem tudtam, hogy nyugaton (például Kárpátalján, vagy Ivano-Frankivskban) ennyire számít, hogy nem beszélek ukránul. Hittem mások úti beszámolóinak, akik (ami azt illeti elég sokan vannak/voltak) azt írták 18-28 között bárki boldogul egy orosz-angol nyelvpárossal.
Nem tudom, hogy írtam-e (illetve számít-e), de főleg kisebb városokba, falvakba látogatok majd el, Lvivet, vagy Kijevet (eleinte az fix, hogy) kerülném.
Falvakra meg pont nem igazak az 1-2 éves kapcsolatok. Max általános iksolában. A lányok 18-22 éves kor között általában már férjes anyák, más esetben pedig boldog kapcsolatban élnek évek óta.
Városban ez másképp van, azért is ajánlottam a kúltúrálisan kevert és talán ukrajna legnyugatibb részének nevezhető Lemberget. Lembergben fontos a fiatal nőknek az oktatás és valamilyen szinten a függetlenség is.
Tényleg nem akarom elvenni a kedvedet, de falvakban HA találsz is lányt, az azonnal potenciális férjnek és apának fog tekinteni.. vagy pedig ugye kézi ATM-nek..
Odessát pedig messzire kerüld. Az tényleg egy szextúrista város. A helyi normális lányok nem nagyon akarnak külföldi partnert, szóval maradnak az aranyásók és azok a lányok, akik egyéjszakás kalandjaikkal szépen megdobják az AIDS-ről szóró staisztikákon ukrajna státuszát.
Long story shor: Ivano-Frankivsk, Ternopil és Lemberg, ha tényleg rendes kapcsolatot keresel.
Tudom, hogy ez mennyire furcsán hangozhat, de itt élek, jártam ukrajna több részén is, tapasztalatból beszélek. Túl nagy Mo és ukrajna között a kúltúrális különbség, függetlenül attól, hogy egymás mellett vannak. Magyarországot egyenesen liberális nyugatnak lehet nevezni ukrajnához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!