Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz kedves holgyek, hogy egy 34 éves videéki kisvárosban élő férfinak (atlagos diplomás,200 koruli átlagbér) csak 12 millios kis két szobás lakása van, és 6.5 millió még hitel?
A szintén értelmes nők nem fognak szóba állni vele, mert az ő fizetésük is hasonló - vagy több - és emiatt a kérdező "csóró" aki "nem kell", hiába okoskodik meg művelt.
Volt már pár éve kozgazdasz, épitészmérnok párom, jogá
sz párom. Persze akkor huszon5, 28 voltam, tobbet kerestek akkor is nálam, nem zavarta oket. De most már 34 évesként lehet zavarná oket. Persze ha a nonek, aki mondjuk keres 250-270 et és egyenlo félnek tekinti a kicsit kevesebbet kereso párját, akkor nincs gond. Mondjuk itt vidéken nem keres a legtöbb no 300 felett. Annyira nem nagy az olló. De én nem szeretem ezt az anyagi dolgokat, kicsit elitem, aki emiatt nem akar egy normális férfit, mert átlag lakása van , átlag 8 éves autója van és átlagot keres. Akkor nem egymást keressük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!