Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz kedves holgyek, hogy egy 34 éves videéki
kisvárosban élő férfinak (atlagos diplomás,200 koruli
átlagbér) csak 12 millios kis két szobás lakása van,
és 6.5 millió még hitel?
11/21 A kérdező kommentje:
Borsodban élek, a netto ksh-s átlagbér 182 ezer ft itt. A median sajna ennyi sem.
Elhiheted nekem, hogy az kozmetikazott adat. Borsod az egyik legszegenyebb megye, 182 maximum úgy, hogy a havi 5 millát kereső vállalkozó is bele van számolva. 120 körül reális a nettó. Országosan is 240 nettó jött ki átlagra. Ja, ebben is benne van a 10 milliót havonta kaszáló földbirtokos is.
2019. aug. 15. 13:43
Nem vagyunk egy korosztály, úgyhogy elsősorban nem az én véleményem a mérvadó. De egyáltalán nem gáz, miért lenne gáz? Sőt, szerintem ponthogy legyél büszke rá, hogy saját lakásod van, ha hitel, ha nem. Én csak azt furcsállom (de NEM tartom gáznak, csak furcsa), hogy diplomával 200 körül keresel. Diploma, sőt, érettségi nélkül is lehet akörül keresni. De legyél büszke a saját lakásra is, és a diplomádra is, én felnézek az olyan emberekre, akiknek legalább az egyik összejött. :)
21/L
2019. aug. 15. 13:58
14/21 A kérdező kommentje:
Sajnos állambácsinak dolgozok, nem multinak, ezért ennyi az annyi. Nem vagyok annyira jó angolból (éppen csak átmentem nyelvvizsgán), hogy multihoz menjek. Igaz meg sem próbáltam. És sajna mérnök sem vagyok, nem megy a matek.
Amikor a feleségemmel megismerkedtem még hitelre se volt lakásom, ekkora se. Neki se. Érdekes módon nem jelentett akadályt.
2019. aug. 15. 15:00
Ha ez még 2006 előtt történt az "nem érvényes"
2019. aug. 15. 15:03
Hát most a kedvedért nem fogom eladni a házam, lecserélni a feleségem, csak hogy egy 2006 utáni történetet mesélhessek :)
2019. aug. 15. 15:10
18/21 A kérdező kommentje:
Azt majd minden no megkerdi, hogy hol élsz. Ha azt mondod 30 felett, hogy szuleiddel, 90 szazalekban vége a dolognak. Csak az alberlet johet szoba, hogy talán elviselik (bár azt is 30 alatt inkább), a saját lakásom van dolgot akarják hallani. Én sem vágtam volna bele a dologba, ha nem kaptam volna meg 2 év alatt 3 szor mikor 33 voltam, hogy te az anyukáddal élsz? Fura....De sajna igy volt, borzalmasan rosszul esett. Meg kellett ezt lépnem.
Bors megye, hitel, netto 200...? .bilibe lóg valszeg.
2019. aug. 15. 15:14
Jó, de azért tudd, hogy már "picit" meg úgy megy, mint akkor. NAGYON nem.
Ilyen erővel jöhetnének hősködni apám korosztályának alkesz képviselői is, hogy "nekik mán 23 évesen saját lakásuk volt" - na ja, mert akkoriban éppen csak nem dobták utánad. Ha volt munkás akkor szinte azonnal lett lakásod is. Nem végtelen millióért, elcseszett hitellel.
2019. aug. 15. 15:16
Kapcsolódó kérdések: