Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan, hogy megijedtetek egy "túl jó nőtől"?

Figyelt kérdés
És mondjuk azért hagytátok annyiban a dolgot, mert túl kapós, túl sok embernek tetszik?
2019. szept. 18. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha veled történt, akkor mi tetszik neked benne? :)
2019. szept. 18. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijedni nem, viszont nem kezdek olyannal, akiért 200-an sorban állnak. Egyszerűen taszít az, hogy én lennék a 201. Másrészről általában az átlagos, könyvmoly, bölcsész típusok jönnek be, igen, szemüveges is lehet, fogszabis, pulcsis.
2019. szept. 18. 23:09
 3/12 anonim ***** válasza:
4%

Túl jó nő nincs, csak olyan, aki annak tartja magát.

Kiröhögném.

F, 33

2019. szept. 18. 23:45
 4/12 Rockarc ***** válasza:
39%

Tul jo no. Lehet, hogy en itelem meg rosszul, de altalaban az ilyen nok tobzodnak a sznobsagban. Nem az zavar ilyenkor, hogy szamtalan probalkozo van naluk, hanem inkabb az, hogy az az elet, amit elni akarnak, az tok idegen tolem. Ha barkivel ossze akartak mar jonni elottem, akkor megtettek volna. Az, hogy nem igy van azt jelenti, hogy nem volt nekik megfelelo ismeros a kornyeken.

Termeszetesen vannak oltonyeim, volt olyan munkahelyem, ahol 1 evig csak abban dolgoztam, de annyira utaltam, hogy otthagytam az egeszet a fenebe. Boven ismerem az etikettet, egy szinhazba is siman ki tudok oltozni ugy, hogy 99% szarabbul nez ki, mint en. El is megyek, evente parszor. De nem fogok estelyekre jarni, meg folyamatosan az elit helyekre, mert taszit a sznobizmus, a resztvevok mentalitasa meg a pavaskodas is. En speciel ezert szoktam megkerdezni, ki mivel tolti az idejet. Nalam a tul jo, az az erosen sznob kategoria es kerulendo. Pontosabban igen ismerkedjunk es utana a nem egymast kerestukkel koszonunk el.

43F

2019. szept. 18. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem volt még, az ilyenhez alapból oda se megyek. Többnyire kivagyiak, gőgösek, és csak az alkalmat lesik, hogy bunkó módon elutasítsanak.
2019. szept. 19. 04:40
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem kellenek az ilyen nők, általában alkalmatlanok komoly kapcsolatra, mert a túlzott érdeklődés hatására egy fantázia világban élnek és magunkat sem látják reálisan.
2019. szept. 19. 06:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1, Igen, több esetben is volt már, hogy "egy túl jó nőtől" tartottam;

2, Nemrég volt, hogy próbálkoztam egy ilyennél, és ő is úgy állt hozzá, hogy oké a téma, de nem lett belőle semmi. De talán jobb is, így kellett lennie.

2019. szept. 19. 07:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Az írtakkal együtt jár az elszállt ego, irreális igények, amik alegtaszítóbb tulajdonságok. De annyira nem ijedek meg, hogy egy dugás lehetőségét ne tartsam fenn. Próba cseresznye...
2019. szept. 19. 08:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijedni sosem. Azért nem próbálkoztam, mert tudtam annyi esélyem lenne náluk, mint háromlábú sünnek épségben átmenni a hatsávos autópályán csúcsidőben.
2019. szept. 19. 08:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijedni nem. Viszont annyira nem gondoltam, hogy érdekelhetem, hogy - habár éreztem, hogy szimpatizál velem - valahogy eszembe sem jutott, hogy akárcsak megpróbáljam.
2019. szept. 19. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!