Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy “szexkapcsolatra” ez mennyire jellemzo/normalis?
Te ne mondd meg senkinek, hogy kivel mit csináljon és írjon-e ide. Oké?!
Mellesleg, sokan csak azért mondták, hogy sírni fogsz, mert tovább látnak, te meg csak az orrodig. A buksisimis stílussal nem lehet felnyitni valaki szemét, csak akkor, ha a képébe vágod az igazat. De nálad még az sem segít. Szexkapcsolat meg nem a lelkiseknek való, de majd erre is rájössz. Neked akartak jót, idióta.
Mirol beszelsz , milyen igazat ? Tisztaban vagyok vele mirol szol ez, jobban mint te mivel en vagyok benne . A kerdesemet is teljesen objektiven tettem fel, az en helyzetemrol kommentben irtam 3 sort . Nem tudom mekkora istencsaszar vagy h te ennyibol levagod h en szenvedni fogok a srac miatt, de ha a keseru eletedet ez boldogabba teszi, gondold ezt. Arra voltam kivancsi hogy egy “erzelemmentes” szexkapcsolatban szerintetek mennyire fernek bele erzelmesebb dolgok mint pl az oleles .
Idiota jelzot nem vartam, de lehet te vagy az ha nem tudsz ertelmezni egy öt szavas kerdest es egybol szemelyeskedsz
Egy szexkapcsolatba pontosan az fér bele mint egy normál kapcsolatba: amit mindketten elfogadhatónak találnak. Tehát bármi.
Kivéve a színjáték, mert erre semmi szükség nincs, hiszen addig érdemes fenntartani amíg az élvezetet okoz. Ha nem, nem érdemes menteni, húzni-vonni, hazudozni,le kell zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!