Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy “szexkapcsolatra” ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy “szexkapcsolatra” ez mennyire jellemzo/normalis?

Figyelt kérdés
Osszebujva filmezes / alvas ?
2019. szept. 15. 10:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
Hajaj, kislányok fognak itt még sírni. :)
2019. szept. 19. 12:31
 32/38 A kérdező kommentje:
Hu de sok keseru ember van. Remelem a te szexualis eleted fellendul hogy ezt idebofogted :) ;) ja gondolom nincs ,kulonben nem foglalkoznal masokeval olyan szinten hogy ertelmetlenul kommentelsz 😅
2019. szept. 20. 09:19
 33/38 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém teljesen rendben van és mi nem csak szexkapcsolatban vagyunk, hanem egymás társai vagyunk. :) Sajnálom, hogy az ellenvéleményt nem tudod elfogadni, ha meg is vagy sértve, később rájössz, hogy hülye voltál. De sok huszonéves lánykának lehet beszélni. Dugni tudtok ész nélkül, de azon csodálkoztok, hogy néha egy ágyban alszik/megnéz egy filmet veletek, aki 2 perce reszelt és egyből szerelmet kombináltok.
2019. szept. 20. 14:34
 34/38 A kérdező kommentje:
El tudom fogadni az ellenvéleményt. Nem ész nélkül dugok, több éves kapcsolatból jöttem ki és nem akarok mégegybe belemenni hirtelen. te vagy ostoba hogy még a kérdést sem fogtad fel. ha ennyire boldog vagy akkor a pároddal foglalkozz,ne nekem jósolgasd meg ki után fogok sírni.
2019. szept. 20. 14:54
 35/38 anonim ***** válasza:
66%

Te ne mondd meg senkinek, hogy kivel mit csináljon és írjon-e ide. Oké?!

Mellesleg, sokan csak azért mondták, hogy sírni fogsz, mert tovább látnak, te meg csak az orrodig. A buksisimis stílussal nem lehet felnyitni valaki szemét, csak akkor, ha a képébe vágod az igazat. De nálad még az sem segít. Szexkapcsolat meg nem a lelkiseknek való, de majd erre is rájössz. Neked akartak jót, idióta.

2019. szept. 22. 09:51
 36/38 A kérdező kommentje:

Mirol beszelsz , milyen igazat ? Tisztaban vagyok vele mirol szol ez, jobban mint te mivel en vagyok benne . A kerdesemet is teljesen objektiven tettem fel, az en helyzetemrol kommentben irtam 3 sort . Nem tudom mekkora istencsaszar vagy h te ennyibol levagod h en szenvedni fogok a srac miatt, de ha a keseru eletedet ez boldogabba teszi, gondold ezt. Arra voltam kivancsi hogy egy “erzelemmentes” szexkapcsolatban szerintetek mennyire fernek bele erzelmesebb dolgok mint pl az oleles .

Idiota jelzot nem vartam, de lehet te vagy az ha nem tudsz ertelmezni egy öt szavas kerdest es egybol szemelyeskedsz

2019. szept. 22. 10:46
 37/38 anonim ***** válasza:
70%
Mert többet láttam ilyet, mint te és nagyjából ez a vége. Plusz sokat le lehet szűrni a leírásból. ez van, majd megérted, ha nagy leszel. Sokan elmondták a saját véleményüket, hogy ez benne van, nem jelent semmit, attól nem akar semmit, ez sem tetszett. Tök mindegy, jó szórakozást vele. Ezt az időt ölhetted volna olyan kapocslatba is, aminek jobb kimenetele lett volna.
2019. szept. 22. 11:36
 38/38 anonim ***** válasza:

Egy szexkapcsolatba pontosan az fér bele mint egy normál kapcsolatba: amit mindketten elfogadhatónak találnak. Tehát bármi.

Kivéve a színjáték, mert erre semmi szükség nincs, hiszen addig érdemes fenntartani amíg az élvezetet okoz. Ha nem, nem érdemes menteni, húzni-vonni, hazudozni,le kell zárni.

2019. szept. 26. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!