Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy “szexkapcsolatra” ez mennyire jellemzo/normalis?
Hát, nekem nőként simán beleférne pár minőségi program, de már az is túl nagy elvárásnak tűnik mostanság, hogy ne üres kézzel jöjjön fel a lakásomba. Ez tök lelombozó.
Én ha átmentem valakihez, alap volt, hogy vittem neki valamit, és nemcsak annyiból állt, hogy megyek, d*gunk, jövök.
Nekem ennél jóval többre lenne igényem.Csak a pasik egy jelentős része kizárólag ingyen ürítést akar.Le is álltam az ilyen próbálkozásokkal.Akkor inkább szexmentesség.
Az igen! Csak kapkodom a fejem!
Osszebujas? Minek? Nem szeretitek egymást akkor mit olelgessen? En ettől hanyok! Ajándék? Minek? Minek az illuzio h figyelmes meg kedves? Ebredjetek már fel! Ez szexkapcsolat nem tutyuli putyuli.
Ha ez hianyzik akkor tartsal kutyat vagy olelgetesre ott vannak a rokonok.
Mondom ezt nőkent,ugy h ki nem álom a szexkapcsolatokat.
Csak nem értem ezt a naivsagot ami itt megy.
Nem naivság, hogyha valakinek nemcsak lelketlen d*gásra van szüksége.
Hánysz tőle?
Te dolgod.
Attól még nem lesz elítélendőbb, hogy neked nem jön be.
Kinek mi. Arra a pár órára neki kell ez is, de utána mehetsz a dolgodra.
Én sem értem, hogy miért nem világos valakinek ez, ha belemegy egy ilyen összejárásba. Az elején tisztázzák, hogy merre hány méter. Vagy ti csak úgy dugtok, hogy ez sem volt meg?
Nem tudom,hogy a válaszolók voltak-e már ilyen kapcsolatban, vagy csak a véleményüket írják le tapasztalat nélkül.
Igen, valóban van igény az összebújásra, de nem biztos,hogy ezt csak a szexkapcsolat részeként gondolja bármelyik fél, akár érzelmek is alakulhat ki, amiről nem beszél.
Az is lehet,hogy a kapcsolat kezdetekor átbeszélték ki mit vár el, de idővel ez mégis átmegy más irányba, amit viszont nem vállal fel az esetleges érzelmeket tápláló azért mert tudja, elveszítheti emiatt a másikat.
Aki azt írja,hogy miért is várna el többet bárki is mint szimpla dugást...hát miért, mert szükségünk van az érintésre, az illatra, a szuszogásra.Ha egyáltalán nem lenne igénye csak "arra", bármilyen segédeszközt használhatna, még tutibb is lenne a "siker".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!