Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már villámcsapáként egy első randi egy ismeretlennel?
Harmincas pasi, sok netes beszélgetés után randi, kép alapján minden oké, élőben rendkívül csendes, visszahúzódó, kissé büdös, mosatlan fogú, kettőt nem szóló srác. Azt sejtettem eddig is hogy szűz, ez engem nem zavart.
Nem tudtam mit kezdjek vele. Rövidre zártuk, elköszöntünk.
Még ha ápolt lett volna...
Nem párkapcsolat alakítása céljából találkoztunk, hanem egy lehetséges közös projekt kapcsán, mégis elképesztő intenzíven tudtunk egymásra hangolódni nagyon rövid idő alatt. Csak kapkodtam a fejem, hogy működhet ilyen jól valakivel a kommunikáció...
De azóta valami félresiklott sajnos. Talán az elején a tét nélküliség miatt működött jól, mert nem akartunk egymástól semmit. Azóta inkább kínossá váltak a találkozásaink.
Neten ismertem meg. Hívott radira a csaj. Randin ordibált velem meg lenyomorékozott mert feltettem a lábam az ágyra. (tisztaságmániás volt és nála ilyet nem lehet).
Később összejöttünk és imádott amiért olyan vagyok mint a birka tehát kedves és figyelmes nyugodt természetű és vicces. Kiderült hogy tiszta ciszta a petefészke. PCOS, IR pajzsmirigy alulműködés, pánikbetegség, HPV és egyebek is voltak neki meg orvosilag is súlyosan elhízott. A hormonjai miatt gyakran ordibált. Volt hogy meg is ütött és mindenért hisztizett és totál lerágott.
Nem bírtam tovább aztán meg szakítottam vele. Történet vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!