Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen a kalandos első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a kalandos első randi?

Figyelt kérdés
Badoon van egy ilyen kérdés ,kinek "milyen az ideális első randi?" Igazából nagyon rég első randiztam már. Valamikor még 25 évesen,most 33 vagyok. Nekem fura komolyabb programot szervezni elsőre(főleg netes ismerkedés során). Bár annó volt tóparti /parkos séta bobozással,játszótéren bolondozás....

2019. aug. 31. 12:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül van a jobb bokám fölött, hogy adventure, én imádnék egy kalandos első randit, pláne, ha követi második, és harmadik is, és az egész kapcsolat ilyen lenne (természetesen nem érzelmileg, hanem élményekben gazdag).

Habár menő lenne, nyilván nem álmodozhatok helikopterezésről, vagy ejtőernyőzésről.

De mondjuk az tetszene, hogy közösen felfedezni egy másik várost, amit egyikünk se ismer. Magyarországon belül is "megteszi", bár egy facebook csoportban szoktam olvasni, hogy vannak, akik külföldre tervezik az első randijukat, egy másik országba.

Szóval én határozottan örülnék egy ilyen randinak, de szeretem én az egyszerű dolgokat is, a kávézókat, vagy csak sétálni és beszélgetni.

2019. szept. 2. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!