Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randin én fizetek az étteremben és a nő
elfogadja a meghívást, akkor jogosan várom el hogy a
randi az ágyban végződjön?
Kérdező, egy jó tanács: Ha tinderes nőci volt, elég 1 üveg bor a deákon, 1-2ezerből kijössz. Ha olyan, feküdni fog még aznap, max kell még 1 üveg, ha nem, akkor úgysem megy veled borozni :) Már az elején rájössz, h azt kapod amit akarsz, vagy nem.
2019. aug. 30. 13:15
Nekem ne fizessen senki vacsorát. Az első randin hívjon meg kávézni, ennyi. Ha nem jön be a pasi, és nem mennék vele második randira, akkor azt a kávét is inkább kifizetem.
Nem kurvulok kajáért.
2019. aug. 30. 14:14
Mennyit fizettél? Amúgy meg nagyon nem egy kategória az étel és a szex...
2019. aug. 30. 14:20
"Az a nő, aki erőszakoskodik, hogy fizeti részét, le is ásta magát." - Pont az ilyen kérdezőhöz hasonló gyökerek miatt fizetem a részem eleinte. Mert a kedves, udvarias álca mögül egyből előjön a negatív valós énjük, ha nem úgy folytatódik, ahogy ők azt akarják, és akkor legalább nem mondhatják, hogy lehúztam őket anyagilag akár csak 10Ft-tal is...
2019. aug. 30. 14:27
"Az a nő, aki erőszakoskodik, hogy fizeti részét, le is ásta magát." - Pont az ilyen kérdezőhöz hasonló gyökerek miatt fizetem a részem eleinte. Mert a kedves, udvarias álca mögül egyből előjön a negatív valós énjük, ha nem úgy folytatódik, ahogy ők azt akarják, és akkor legalább nem mondhatják, hogy lehúztam őket anyagilag akár csak 10Ft-tal is... És amíg nem tudom, hogy milyen a valódi énjük, hogy valóban normális emberek vagy ilyen beteg hulladékok, addig nem kockáztatok.
2019. aug. 30. 14:29
ma 14:29
Ilyen fiúcskák között mozogsz, az rólad is kiállít egyfajta bizonyítványt.
2019. aug. 30. 16:04
# 58
Újdonságot mondok neked azzal, hogy egy nő nem kizárólag olyan férfiakkal megy el első randira, "akik között mozog", hanem időnként olyanokkal is, akiket még nem volt alkalma megismerni?
2019. aug. 30. 17:29
"Már bocsi de semmit nem adnak ingyen... Ki a nő hogy ingyen kapjon valamit."
Ha így fogod fel, akkor mostantól ne azt mondd a potenciális randi partnernek, hogy szeretnéd meghívni vacsorázni, hanem kérdezd meg, hogy ágyba bújik-e veled egy vacsoráért cserébe.
Mert ha részedről egy vacsora meghívás nem egy nagyvonalú gesztus elvárások nélkül, hanem a szex ellenértéke, azt illik előre tisztázni.
Így akkor téged sem ér csalódás, legfeljebb többnyire egyedül vacsorázol.
2019. aug. 30. 19:25
2019. aug. 30. 19:26
Nem mozgok ilyen körökben, de akik között mozgok, tehát akiket jól ismerek, nem potenciális partnerek, foglaltak. Akit meg nem ismerek elég jól, arról nem tudom, milyen ember.
2019. aug. 30. 19:41
Kapcsolódó kérdések: