Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randin én fizetek az étteremben és a nő elfogadja a meghívást, akkor jogosan várom el hogy a randi az ágyban végződjön?
ma 11:14
Tudok csendes éttermeket, ahol jó a hangulat, jó kaják, jó kiszolgálás és ha bélpoklos, akkor is kijön egy húszasból kettőnknek egy este. Mai világban meg húszezer az mondhatni semmi.
Nem. De aki egy randit nem tud fizetni, azzal mire számítsak később? Soha egy virágot nem vesz majd nekem? Nyaralni nem megyünk külföldre, mert nincs rá pénz(nem kell a részemet fizetnie, de a sajátját tudja már)? Tudod kinek kell ez...persze én jogosan várom el, mert diplomás vagyok és a mesterdiploma után várhatóan 1-2 millió között fogok keresni, tehát én a páromtól is elvárok minimum 400 nettó fizut.
Látva a Forint gyors romlását lassan még annyi se lesz :D Bár a kaja is több lesz az olcsó helyen, mi meg majd dobálózunk a 100.000 Forintos érmékkel, mint a törökök anno.
> Ez teljesen attól függ, hogy mennyi pénzed van. Voltam már milliomossal olyan első randin, hogy 30 ezret fizetett a végén, pedig csak 1 fogást kértem, meg italt. De neki ez nem pénz, érted...
Milliomosként: azért rohadt szar érzés, amikor a lány simán elfogadja az első, második, harmadik randimeghívást, hogy aztán nyomtalanul eltűnjön, vagy ami még jobb, megjelenjen az instáján, hogy kapcsolatban múlt csütörtök óta, amikor pénteken velem randizott.
Kérdező te nagyon gyökér vagy.
1. Egy ismeretlen nőt minek viszel rögtön étterembe?
2. Semmivel nem tartozik neked azért mert fizetted a részét, megköszöni azt csá.
Csak te hitted hogy randi volt, neki csak egy ingyen vacsora. Szerencsére nem mindenki ilyen, de létező jelenség. Ahogy a kérdező sem olyan mint az összes férfi.
Akkor menjetek a Gerbaud cukrászdába! Arról híres, hogy ott a pénzes milfek hívják meg a fiatal fiúkát!
Ha a szex neked elvaras akkor inkább legyél mgtow.
Ne akarj megvenni másokat, és rájuk kényszeríteni magad csak azért mert vettél nekik egy szar húslevest meg paprikáskrumplit.
Hányadék hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!