Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha első randin én fizetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első randin én fizetek az étteremben és a nő elfogadja a meghívást, akkor jogosan várom el hogy a randi az ágyban végződjön?

Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
86%

Semmit nem várhatsz el.

Egy vacsora után párkapcsolat... Jézusom.

2019. aug. 30. 11:01
 22/61 anonim ***** válasza:
69%

Párkapcsolatot elvárhatsz igen. Az szerintem is nagyon gáz, ha valaki elmegy randira, de nem all szándékában ismerkedni, csak ingyen akar enni.

2019. aug. 30. 11:04
 23/61 anonim ***** válasza:
81%
Ezek a lepontozások alapján nem csodálom, hogy annyi itt a szűz lúzer😂Ha elhívnál randira és a végén beközölnéd, hogy “na akkor szex, mert fizettem 2 ezer forintot a kajára?”, úgy otthagynálak mint eb a szart, de lehet még le is köpnélek.
2019. aug. 30. 11:06
 24/61 anonim ***** válasza:
44%

Nem szabad első randin vacsorára menni és/vagy fizetni az egészet, igazi balekság - nem a szex miatt, hanem úgy alapból. Egy majdnem ismeretlennek miért fizetnél bármit is ami drágább? Egy kávé belefér, esetleg egy süti vagy fagyi, de egy komplett vacsora? Bár, ha annyira jól megy a te dolgod.

És vigyázz arra, mennyire megy úgy hogy mindig te fizetsz. Egy idő után intő jel a jövőre nézve, hogy ez bizony így is marad, mert "az a férfi dolga" és később ez csak rosszabb lesz.

Jöhet a lepontozás, mert hát micsoda züllöttség ez, meg hogy merészelem.

2019. aug. 30. 11:07
 25/61 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen kérdéseknél szégyenlem a férfitársaim.

Nekem alap, hogy első pár randin, ismerkedéskor én fizetek. Az a nő, aki erőszakoskodik, hogy fizeti részét, le is ásta magát.

Na és ezért azon kívül, hogy velem van, beszélgetünk, semmi mást nem várok el. Az is kérdéseket vet fel, ha első, második randin már hajlandó ágyba bújni velem.

2019. aug. 30. 11:11
 26/61 anonim ***** válasza:
0%

Na ja, de akkor gondolom nem komplett vacsora van a túlárazott étteremben, csak mert egyszer ott ment ki wc-re egy híres szakács, az első 2 randin, hanem valami észszerűbb, mint kávézás/teázás/fagyizás...

2019. aug. 30. 11:14
 27/61 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem jobb ezt előre tisztázni.. :) Megmondod a partnerednek, meghívlak ebédre, vacsorára, és ha elfogadod, az nálam azt jelenti hogy le kell feküdnöd velem jogilag :)) Meglátjuk hová tűnik hirtelen a nő ezek után.
2019. aug. 30. 11:15
 28/61 anonim ***** válasza:
58%

Van egy nagyon jó könyv, magyarul az a címe, hogy: „Tréfál, ​Feynman úr?” ( [link] ) és a XX. század legzseniálisabb atomfizikusáról szól. A könyv amúgy is vicces, érdemes elolvasni, és az OP-re amúgy is ráfér egy kis művelődés.

Ő írt le egy történetet, (angolul olvastam a könyvet, és nagyjából emlékezetből írom), hogy látogatott egy bárt/sztriptízklubot stb, és nagy lelkesen rendelte a pezsgőt a nőknek. Egy idő után a madam/idősebb hölgy szólt neki, hogy ha a nőknél eredményt akar elérni, ne nagyon vegyen nekik semmit azelőtt, mielőtt lefekszenek vele. Ha nagyon akar, valami kicsit vehet, de azzal JELENTŐSEN rontja az esélyeit.

Na másnap meghívott egy hölgyet szenvicsezni, és haza is kísérte/vagy a hölgy ment el Feynman lakásáig. De amikor nem akart felmenni, Feynman jelezte neki, hogy ez nem fair, hogy kifiezette a szendvicsét, de nem fekszik le vele.

Erre a nő közölte, hh ilyen kicsinyes, akkor visszafizeti neki a másfél dollárját. Erre Feynman: "Jó, fizetsd ki." A nő visszafizette a pénzt, utána felment és lefeküdt vele.

Nem mondom, hogy az OP ezt próbálja ki, de a könyvet olvassa el, mert amúgy nagyon vicces.

2019. aug. 30. 11:18
 29/61 anonim ***** válasza:
45%

Ez teljesen attól függ, hogy mennyi pénzed van. Voltam már milliomossal olyan első randin, hogy 30 ezret fizetett a végén, pedig csak 1 fogást kértem, meg italt. De neki ez nem pénz, érted...ellenben aki 200-at keres havonta, az már egy 1000 forintos kávé után is lehet húzza a száját. Hát, lányok, ezért kell okosan választani :D

2019. aug. 30. 11:20
 30/61 anonim ***** válasza:
13%

Tehát megint csak itt tartunk, hogy a Mindenható Szent Pénz áll mindenekfelett.

2019. aug. 30. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!