Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha első randin én fizetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első randin én fizetek az étteremben és a nő elfogadja a meghívást, akkor jogosan várom el hogy a randi az ágyban végződjön?

Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
95%
Ingyen is fel lehet szedni egy nőt, csak ki is kéne hozzá nézni valahogy.
2019. aug. 30. 11:56
 42/61 anonim ***** válasza:
15%

Haha. Ha valaki randin kajál potyán az nem ilyen olcsó dolgokat fog venni, hanem olyasmit, amit magának nem venne meg, mert drága, de ha más fizeti, akkor már "belefér"...

De a többi igaz.

2019. aug. 30. 12:06
 43/61 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Az első randin alap illem, hogy fizetsz, ha te hívtad meg. Aki meghív, az fizet. Hacsak nem vagy vállaltan tahó, mert akkor a saját stílusodhoz képest "jogos".
2019. aug. 30. 12:43
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

A randi az randi, a prosti meg prosti, ne keverd!

Hogy lehetne bármit is "elvárni" az első találkozás alkalmával?

2019. aug. 30. 12:46
 45/61 anonim ***** válasza:
42%

Akkor megvan a joghézag, kerülni kell a "meghívás" szót :D

2019. aug. 30. 12:49
 46/61 anonim ***** válasza:
93%

Igen, azt én is írtam, hogy gáz, ha alapból csak a kajameghívás érdekelte, nem pedig az, hogy megismerjen téged. De az is lehet, hogy meg akart ismerni, csak nem voltál neki szimpatikus. Ettől még miért ne fogadhatná el a meghívást, nem tudta előre, hogy nem leszel szimpi..vagy ilyenkor adja vissza a pénzt vagy mi a roseb?😂Azért ez elég szánalmas lenne.

2019. aug. 30. 12:56
 47/61 anonim ***** válasza:
98%

Soha nem köpködök, értelmiségi nő vagyok és tudok is nőként viselkedni, de egy ilyen pofátlan, férfiatlan csórójánost bármikor szívesen leköpnék, még akkor is, ha ez nem finom nőhöz méltó :D Ilyen emberek nemis érdemelnek nőt, mert nem tudnak férfiként viselkedni.

2019. aug. 30. 13:11
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Minek hívod meg étterembe első randin?

Te komolyan azt hiszed lattatlanban kvázi ígéretet tesz neked, hogy aznap dugni fog veled?

Szánalmasan ostoba vagy, ha azt hiszed hogy egy vacsora miatt instant dugás lesz.

Szerinted nélküled éhen halni?

Szerencsétlen!

2019. aug. 30. 13:11
 49/61 anonim ***** válasza:
97%

"igen normális, hogy egy ilyentől elvárod, hogy szex"

Menjetek prostihoz. Igaz, drágább lesz, de garantált a szex. Legalább is a nő részerol.

2019. aug. 30. 13:13
 50/61 anonim ***** válasza:
18%
Lehet azért van itt ennyi vita nő és férfi között, mert én a gundel-be képzeltem el egy vacsorát a nővel, valaki meg a sarki gyrososnál. Nem ugyanaz, az sem h estélyibe megjelenek valakivel, vagy polókat próbálgatok a kínaiba. Amelyik férfi nem teremtette meg magának a szükséges elvárásokat, az sosem fogja, mert nyavalyog. Fordítva is kell elvárás, s ez jogos a nőktől.
2019. aug. 30. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!