Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálják le a lányok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálják le a lányok az ilyet általában?

Figyelt kérdés

Iwiwen belebotlottam egy lányba, aki a képei alapján iszonyat bejön.

Szívesen megismerkednék vele de sajnos még sose futottam vele össze és nem tudom milyen körökben mozog.

19 éves vagyok, külsőre eléggé bejövök nőknek, ezzel abszolút nincs problémám, sőtt...

A bajom az, h leégetni azt nem nagyon szeretem megam! :) (gondolom nem csak én) És ilyet még nem csináltam!

Szóval hogy fogadná ez a lány, ha szépen egyszerűen küldenék egy üzenetet, h szívesen megismerkednék vele mert szimpatikus nekem! ???

2008. nov. 15. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[második válaszoló]

Nehogy írj "szmájlikat", könyörgöm! Nem egy számítógép nörd a lányok álma! Ezt az egyet kerüld, az baromi komolytalan, főleg 19 évesen.

Én a (K)-t is alapból kizárnám, UramFia, nekem ha ilyet küldenének, nem is válaszolnék.

A "nem szoktam ilyet írni" meg egyszerűen azt is bizonyítja, hogy a levél elküldése előtt fogod magad, kimásolod a szöveget, és küldöd tovább a következő csajnak! Csak akkor gondol arra valaki, hogy mindenkinek küldesz ilyet, ha el kezded bizonygatni, hogy "neem, nem szokásom ez amúúúgy"!

Amit nem akarsz tudatni, na annak nem kell bizonygatni az ellentetjét, mert csak feltűnőbb lesz (még ha igaz is).

Remélem elolvasod!

famerilla.

2008. nov. 16. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:

"a bunkó kommentár"

tudod az embert nagyon könnyen meg lehet ítélni egy két mondat alapján is (pszichológia)...én is ezt tettem főleg azok után amit írtál "KÜLSŐRE ELÉGGÉ BEJÖVÖK NŐKNEK"

milyen duma ez szerinted? voltál 10-20 nővel és Te ez alapján leszűrted hogy ELÉGGÉ BEJÖSSZ NEKIK? könyörgöm több millió Nő van Magyarországon, több milliárd a Földön!!!! ha Te ezek alapján leszűrted, hogy Isten vagy a Nők körében akkor igen is egy önelégült kis p.cs vagy!

Ha azt mondanád, hogy sok barátnőm volt vagy sok nővel voltam az ok, de ez a szövegkörnyezet semmi másra nem utal csak arra, hogy .....

és ez sem semmmi: "...leégetni azt nem nagyon szeretem magam..." tipikus tiniduma!

ezen mondjuk én is átestem, de nem híreszteltem.

persze, hogy az ember nem szereti leégetni magát, de ha szerinted egy ismeretlen ember előtt leégetni magad ciki akkor magadra vess, mert az olyan ember aki mások véleményétől függ, sok jövője nincs!!!!

az ember CSAK a SAJÁT HIBÁIBÓL tud TANULNI!!!

VAN AKI ABBÓL SEM!- NA AZOKBÓL LESZNEK A DROGOSOK, ALKOHOLISTÁK!

gondolom Te nem ezek közé tartozol

szóval ahogy gondolod ha bukik rád mindenki akkor egészségedre én csak az első benyomásodra reagáltam

ja és kép + név nélkül válaszolok? képet ide feltölteni NEM lehet, a nevem kell? csak szólj

2008. nov. 17. 20:01
 13/13 A kérdező kommentje:

A szerencsétlen gyengeelméjűnek, aki tanult pszichologiát! Olvassátom már el a kommenteket, mindjárt ki is derül milyen jó volt belőle!

Bocs de csak ezt tudom rólad mondani: JÉÉÉÉZUSOM, TE MENNYÍRE BUTA VAGY!

ui.: légyszi ne írj többet mert asszem miattad leszek öngyilkos vagy nyúlok az alkoholhoz!

Na Helló!

2008. nov. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!