Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálják le a lányok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálják le a lányok az ilyet általában?

Figyelt kérdés

Iwiwen belebotlottam egy lányba, aki a képei alapján iszonyat bejön.

Szívesen megismerkednék vele de sajnos még sose futottam vele össze és nem tudom milyen körökben mozog.

19 éves vagyok, külsőre eléggé bejövök nőknek, ezzel abszolút nincs problémám, sőtt...

A bajom az, h leégetni azt nem nagyon szeretem megam! :) (gondolom nem csak én) És ilyet még nem csináltam!

Szóval hogy fogadná ez a lány, ha szépen egyszerűen küldenék egy üzenetet, h szívesen megismerkednék vele mert szimpatikus nekem! ???

2008. nov. 15. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nyugodtan tedd meg, ha egy jól megfogalmazott, kedves üzenetet írsz, akkor nem veszi tolakodásnak.

Petranova

2008. nov. 15. 14:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Kihagytam, h lányok válaszát várnám! :)
2008. nov. 15. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs barátja, akkor akár ugyanolyan esélyekkel indulhatsz mint egy másik fiúismerőse.

Amennyiben küldesz neki egy kellemes hangnemű, nem tolakodó levelet, akkor nagyon fog neki örülni, ez biztos :) Szeretjük, ha szeretnek, úgymond. Értékelni fogja, hogy vonzónak találod. Ha kölcsönösen szeretne ismerkedni, akkor pedig dobd be magad :)

Sok sikert,

famerilla.

2008. nov. 15. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem bármelyik lánynak jól esik, ha vki ír neki, mert vonzónak találja őt az iwiw-képei alapján. Nekem is írtak már; és ha tippet kéne adnom, hogy hogyan fogalmazd meg az üzenetet, akkor azt mondanám, hogy legyen igényes (ne egy mondat - de ne is kisregény; ügyelj a helyesírásra, mondd el, miért tetszett meg, és írj pár szót magadról). Ne legyen "tucatízű" levél - mert az azt sugallja, hogy az internetes ismerkedésre specializálódtál, és mindegyik lánynak ugyanazt a levelet küldöd el -, és ne bizalmaskodj, mert az ijesztő.

Ne vidd túlzásba a poénkodást, és - szerintem - ne úgy zárd a levelet, hogy "puszi", stb...

Szóval, add meg neki a kellő tiszteletet...

Kb. ennyi. Ha esetleg nem jössz be neki, egy udvarias levélnek akkor is örülni fog, szóval rosszul szerintem nem kerülhetsz ki a dologból.

2008. nov. 15. 14:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ha jól írod le a levelet,biztos jól fog neki esni...egy próbát megér. Nekem is jól esett,mikor ilyen leveleket kaptam,bár sok volt az egysoros és paraszt levél,szóval ilyet ne...
2008. nov. 15. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
hát ha segít az én esetem. akkor volt egy barátom, több hónapig, aki tulajdonképpen ezt csinálta. keresett vkit az iwiwen aki ugyanolyan nevű volt mint é, így talált rám, és megtetszettem neki, még közös ismerőseink is voltak, és egyszerűen felvett msnen. és mivel nekem is bej9tt nem volt snekim, először cska barátilag taliztunk és kialakult egy többhónapos kapcsolat. szerintem nyugodtan próbáld meg.
2008. nov. 15. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát ne irj neki egy vér komoly levelet, én azoktól a falra mászok :S :$

próbálj viccesen fogalmazni, de mivel azt levélben nehéz felmérni hogy ő mennyire "poénos" fajta, esetleg vedd fel msn-re ha meg tudod szerezni a cimét ;)

ha nem, akkor marad a levél :)

bár én azokat azért nem szeretem, mert mindig arra gondolok hogy mivan hogyha napi öt levelet küld ki minden olyan lánynak aki tetszik neki?! és várja hogy na vajon melyik válaszol...

ne használj "kiscsillag" és egyébb becézéseket :D és a puszi (a hasadra) sem eléggé imponáló az első beszélgetés/levél során...

próbálj laza lenni de ne vidd ennyire tulzásba. irj neki szmájlikat pl :) ;) [manapság minden msnező ember ismeri ezeket]

egy példa:

szia:)

bocsi hogy igy ismeretlenül irok neked, nem is nagyon szokásom...(ezzel kizárod azt a lehetőséget hogy ő is azt gondolja amit én:D ) :$ de ahogy nézegettem a képeid, sztem nagyon csini szép csaj vagy :$ :)

esetleg megadnád az msncimed (ha nincs kiirva)?

(ugye nem messze -másik megye- lakik tőled?)

akkor irhatod azt is hogy reméled hogy összefuttok valamelyik jó buliba, mondjuk a közelgő ***** partyn ;)

és elbucsúzásként elegendő egy "(K) ;)" is szerintem... (msnből ismert száj, puszival egyenlő + egy kacsintós pofi)

sok sikert! majd mesélj hogy mi volt :)

2008. nov. 15. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem egy ilyen kis önelégült p.cs ne is írjon senkinek mert még a végén elutasítják és csorba esik a becsületén, azt pedig nem tudnád elviselni és inkább az alkoholhoz vagy az öngyilkosság felé fordulnál mondván, hogy VAN OLYAN EMBER A VILÁGON AKINEK NEM JÖSSZ BE!
2008. nov. 15. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem én kérdeztem ! De nekem sokat segített, még nem vagyunk kapcsolatban de a levél elment :D
2008. nov. 15. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:

"szerintem egy ilyen kis önelégült p.cs ne is írjon senkinek mert még a végén elutasítják és csorba esik a becsületén, azt pedig nem tudnád elviselni és inkább az alkoholhoz vagy az öngyilkosság felé fordulnál mondván, hogy VAN OLYAN EMBER A VILÁGON AKINEK NEM JÖSSZ BE!"

:D :D :D XD Köszi nagyon kedves. Én meg a hülyéket utálom mint pl. :) te akik neten lévő két írott sor alapján ítélnek meg valakit aki kép és név nélkűl írogat! Gratula! De ha már ilyen önelégültnek tartasz akkor gondolom nem lep meg ha azt mondom, hogy leszarom, hogy mi a véleményed rólam picim!!!!! :)

(nem mondtam, hogy mindenkinek bejövök, mit néztél

a TV2-t?!)

A többi válaszolónak meg köszönöm szépen a kommenteket!

Segítségemre volt! Köszönöm!

2008. nov. 15. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!