Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínzás ha második randin strandra megyek egy sraccal?
Figyelt kérdés
Még nem fektetünk le egymással,vonzalom az van,csak nem.tudom hogy fogjuk bírni h ne masszunk a másikra.Eddig csak csók volt semmi más.Meg sokat beszélgettünk.2019. aug. 25. 13:42
21/25 anonim válasza:
Mármint, hogy 50 méternél közelebb nemnagyon volt senki, úgy értem 😃
22/25 anonim válasza:
Nem értem a problémát, állatok vagytok, vagy ennyire nincs önkobtroll?
A párom a 3. és 4. randin aludt nálam, úgy hogy csak hétvégente találkoztunk. Voltak nagy csókcsaták, meg némi tapi, de egyikünk sem mászott a másikra, alvás volt. Csak ez után, az 5. randin feküdtünk le egymással.
23/25 A kérdező kommentje:
És az mivel különb h az 5. randin feküdtèl le vele,nem a 4. en. Ettől most szent vagy?
Nyugi én se akarok szexet a strandon.
Csak mondom bizar h még nem voltunk úgy együtt,de ott leszünk majdnem meztelenül testkozelben.
2019. aug. 25. 22:39
24/25 anonim válasza:
Nem, nem vagyok szent, de ösztönlény sem, aki bárkivel megdugatja magát ;)
25/25 anonim válasza:
Örülni fog, hiszen a pasik szerint a nőt a strandra kell vinni első randira, így kiderülhet, milyen smink nélkül meg ruha alatt.Csak azt felejtik el, hogy ilyenkor az ő "tökéletes" testük is szemrevételre kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!