Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kínzás ha második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínzás ha második randin strandra megyek egy sraccal?

Figyelt kérdés
Még nem fektetünk le egymással,vonzalom az van,csak nem.tudom hogy fogjuk bírni h ne masszunk a másikra.Eddig csak csók volt semmi más.Meg sokat beszélgettünk.
2019. aug. 25. 13:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Maszturbálás egészséges.
2019. aug. 25. 13:46
 2/25 A kérdező kommentje:
Ne irjatok már ilyen valaszt! Normálisan kérdeztem!
2019. aug. 25. 13:50
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Hogyhogy hogy fogjátok bírni? Felnőtt emberek vagytok, nem állatok, hogy az ösztön mindent felül ír...

Nyugodtan menjek strandra, ha ahhoz van kedvetek, jobban esik majd utána kettesben lenni 😉

2019. aug. 25. 13:51
 4/25 A kérdező kommentje:
Valaki volt már ilyen szituban? Mi volt?
2019. aug. 25. 13:53
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Remélhetőleg van bennetek annyi tartás, hogy nem másztok egymásra strandon, hanem kibírjátok hazáig :D, de ha ez akkora gondot okoz, akkor szervezzetek másik programot.
2019. aug. 25. 13:53
 6/25 anonim ***** válasza:
17%
Mi elsore naturista strandra mentunk a harmadik randin swingerbe 😀
2019. aug. 25. 13:58
 7/25 anonim ***** válasza:
88%

Második randi, még nem feküdtetek le, csak csók volt eddig?? Második randi előtt?

Hogy bírjátok ki, hogy ne másszatok rá egymásra??

Jézus segíts, hol tart ez a világ :D

2019. aug. 25. 14:00
 8/25 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom... oké értem, hogy a férfiak farokvezérelt ősembereknek vannak titulálva (na nem mintha jópár díszpéldány nem dolgozott volna meg kőkeményen a címért...), de azért ez tényleg nonszensz... 2. randi bhaszod, ne viccelj már, nem is ismeritek egymást... ha mindketten komoly kapcsolatot akartok, akkor semmi gond.

A strand tök jó program, nyugodj meg, ha a pasi, akivel randizol minimális iq-val és eq-val rendelkezik, ki fogja bírni a bikinis tested látványát anélkül, h rádmászna...

2019. aug. 25. 14:01
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire ösztönállat vagy, akkor nem való még neked kapcsolat, az első kiálló karóval meg fogod csalni.
2019. aug. 25. 14:06
 10/25 anonim ***** válasza:
72%

egyetértek utolsóval...

meg tudod, kinek vetkőznék második alkalommal....nem vagyok curválkodós típus

2019. aug. 25. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!