Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínzás ha második randin strandra megyek egy sraccal?
"nem.tudom hogy fogjuk bírni h ne masszunk a másikra"
Próbáljátok meg, és kíméljétek meg a strand többi látogatóját.
Én anno vittem strandra a nőket mert megneztem az árut :)))
Attól nem kell azonnal leteperni elég csak a következő nap
Ha már ennyire nem tudtok uralkodni a vágyaitokon,akkor ne strandra menjetek,hanem egyenesen az ágyba.
Egyetértek az előttem válaszolóval.Ha a fiú annyira kivánna,nem a strandra vinne.
Mi voltunk strandon második randin. Elbújtunk a medence olyan részébe ahol nem látnak, vagy messzebb vannak emberek.
Nyilván nem szexeltünk, de izgató volt az izmos testéhez simulni.
Teljesen egymásra voltunk kattanva.
Semmi rossz nincs ebben.
Nyilván ismertük már egymást korábban ezt viberen letudtuk.
Nem értem mi rossz van ebben.
Teljesen normális kapcsolat lett belőle.
#1es vagyok.
Tök normálisan mondom, hogy ha nem bírsz magaddal, és már a vonaton a strand felé összenedvedzed az ülést, akkor jobb magadon könnyíteni.
Úgy sem akartok egymástól sok mást, csak csókot. És ez egy 18+os kategória. 18 felett már nagyon nem tabu a maszturbáció.
Mi első randin voltunk strandon. Vannak csendes strandok is, minden tónál, ami nem egy pestközeli fürdő egy inciri betonteknővel, heringpartival (soha nem neveznék ilyen medencés helyet strandnak... ezek fürdőhelyek, nem strandok! Pesti prolik nevezik csak strandnak az ilyet, remélem nem tartozol közéjük 🙂)
Szóval nem fogtuk magunkat nagyon vissza, de mivel max 50 méterre volt a legközelebbi ember, így nem is érdekelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!