Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni szerintetek?
Komolyan mondom gimi alatt értelmesebb srácok találtak be,mint mostanában a "felnőttek világában"...Szörnyű :D Egy hosszú kapcsolat után vagyok,már elteltek hónapok a szakítás óta és már szívesen ismerkednék.De akik írogatnak no comment, társkeresőkön a nagy része megint csak egyéjszakást keres,vagy két értelmes mondatot nem tud leírni:( Bulizni nem járok túl gyakran,de ott amúgy sincs nagy esély komoly férfit találni,szóval nem is baj.
23/l
Egen manapsag nem divik a felelossegvalalas
De a dugas az kell mert a pasiknak az jar
:-(
En sem talalok normalis parkapcsolatra ferfit. Pasik fiucskak vannak csak
Ugyanez a gondom nekem is, csak férfiként. Én normális, komoly kapcsolatban gondolkoznék, de nem nagyon akad senki, aki hasonlóképpen gondolná a dolgot. Én sem járok nagyon olyan helyekre, ahol manapság "divatos" és/vagy könnyű kapcsolatokat kialakítani.
Én is ott tartok, h akár már itt is szívesen ismerkednék, szóval, ha gondolod, egy próbát megér... ;)
32/f
Bár hol, csak ne otthon ülj.
Strand, utazás, fitness, kirándulás.
De mindenkinek más a jó program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!