Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIÉRT cigizik minden normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT cigizik minden normális, helyes srác?

Figyelt kérdés

..14-15-16évesektől kezdve-_-

olyan idegörlő..azok nekem egyből kiesnek:/

14/L

2010. júl. 12. 19:09
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Én 19 vagyok, 2 éve dohányzom, nem mondanám jóképűnek magam, ezért nincs/nemvolt barátnőm. Egyszerűen csak azért kezdtem el, hogy ugyan minek éljek, ha 40 évesen sem lesz. És akkor vagy megpusztulok, vagy nem.
2010. júl. 12. 23:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem....

Mivan ha valaki nem azért cigizik h menő legyen hanem nemtom

énn is cigizek és nem azért csinálom h menő legyek hanem mert mittoménxD megnyugtat....(legalábbis engem:$)

mondjuk itt ahol én lakok szinte mindenki cigizik...

am hordjál magaddal rágót és megvan oldva...-.-

2010. júl. 13. 02:25
 33/40 A kérdező kommentje:

jólvanna..persze idősebb korban már nemgond..de most na 15-16évesen még nemkéne..minek károsítsa magát..

ha van barátom akkor nemakarom h 40évesen már meghaljon..:/

2010. júl. 13. 10:07
 34/40 anonim ***** válasza:

apám is tizenéves kora óta cigizik, hamarosan tölti az ötvenet. amúgy honnan veszed, hogy azzal maradnál 40éves korotokig, akivel most összejössz?

amúgy a legtöbb fiatal azért cigizik, mert a csoport hajtja, és nem mer nemet mondani, aztán rászokik. ismertem olyan csajt, aki a te korodban undorodott a cigitől, ő volt az egyik legcigiellenesebb ember akit ismertem, most meg napi rendszerességgel cigizik.

amúgy szerintem ne ítélkezz olyan dologról, amit még nem próbáltál. ha kipróbáltad, akkor mond, hogy rossz szokás-e, vagy sem.

15/L

2010. júl. 13. 10:50
 35/40 anonim válasza:

A kedves utolsónak annyit írnék, h ha nem muszáj, ne szoktassa már rá a 14 éveseket a cigire... mi az h csak kakor mondjon véleményt, ha kipróbálta?

Én 21 leszek, és hősiesen bevallom, nem cigizek. Sőt, gyűlölöm. A viág egyik legnagyobb hülyeségének tartom. A dohányosok pedig elég fura emberek, hogy havi több tízezer ft-ot kiadnak azért. Másra is lehetne költeni, mint hogy letüdőzzenek vmi ki tudja miből készült füstölő vackot. Na de egészségükre. Én sosem jönnék össze olyan sráccal, aki cigizik, de tényleg azért csinálják, mert menő. Aztán 20 év múlva a tüdejük is nagyon menő lesz :D lehetne hozzájuk hívni a kéményseprőt.

2010. júl. 13. 14:52
 36/40 A kérdező kommentje:

utolsó igazad van^^

utolsó előtti ha nemtetszik akkor ezvan..nekem ez a véleményem..milyen kis beszari az a fiú aki "nem mer nemet mondani" MERJEN..ne menőségből cigizzen-_-

2010. júl. 13. 14:56
 37/40 anonim ***** válasza:

én is csak azt tudom mondani, hogyha nem tetszik, hogy valaki cigizik, akkor ez van.. nem fog az összes ember leszokni miattad, sőt, valószínűbb, hogy senkit sem fogsz leszoktatni. azzal meg hogy kiírta ezt a kérdést, szerintem csak erősíted a dohányos-antidohányos ellentétet..

én akkor is úgy gondolom, hogy nem ítélkezek olyanról, amit nem próbáltam ki. a fűről sem mondok rosszat, mert még nem próbáltam, ha már tapasztaltam lesz jogom ítélkezni fölötte. addig csak azt mondom, hogy egyszer élek, és sokmindent kipróbálok. akinek nem tetszik, az meg nem érdekel, ő dolga. szerintem te is törődj bele: sokan cigiznek, és ez nem is fog változni sem a te kedvedért, se más kedvéért. ha szerencséd lesz, találsz nemdohányzó pasit, de az is meghalhat 40 éves kora előtt, ha meg nem találsz nemdohányzót, vagy magányos maradsz, vagy megerőlteted magad, és elviseled a cigifüstöt..

ez az én véleményem.

és amúgy nem olyan könnyű nemet mondani, mikor látod, hogy körülötted cigiznek, és az ember természetéből adódóan kíváncsi természetű..

én mindenesetre akkor sem szeretem az olyan embereket, akik anélkül ítélkeznek ilyenekről, hogy tudnák milyen.

15/L

2010. júl. 13. 15:46
 38/40 A kérdező kommentje:
pöff te is 15 vagy és cigizel..mondhatom okos..18év előtt a boltban nem is adhatnak neked dohányárut..végülis a te életed jogod van tönkretenni..
2010. júl. 13. 17:00
 39/40 anonim ***** válasza:

én nem cigizek :) de próbáltam már, ezért mondhatom, hogy rossz az íze, hülye szokás, de társaságban mégis rágyújtok. amúgy meg kb. nincs olyan bolt, ahol ne adnák ki nekem a cigit vagy a piát. de én nem költök erre, inkább kérek 1-1 szálat oszt jóvan. és igen, jogom van eldönteni, mivel mérgezem magam. ha te nem akarod kipróbálni a cigit, ne próbáld, csak rajtad múlik. (amúgy helyesen teszed)

de szerintem akkor se szólj le másokat, a mi életünk, mi döntjük el, hogy mit veszünk magunkhoz, és mit nem. én épp ezért nem ítélek el senkit, azt sem, aki drogozik, azt sem, aki agyonszolizza magát, vagy egyéb, hiszen ő dönti el, hogy mivel teszi tönkre a testét.

15/L

2010. júl. 13. 23:23
 40/40 A kérdező kommentje:
persze ezt ti döntitek el..csak érdekelt..:/
2010. júl. 14. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!